Celebrity News

Marija Karan otvorila vrata svog doma u Americi pa pokazala kako ga je dekorisala: Jelka nema nijedan ukras, samo OVO (FOTO)

Dom Marije Karan praznično je dekorisan

Marija Karan otvorila vrata svog doma u Americi pa pokazala kako ga je dekorisala: Jelka nema nijedan ukras, samo OVO (FOTO)

Ata Images

Kako izgleda dom Marije Karan instagrameri su već nekoliko puta mogli da se uvere upravo putem najpopularnije društvene mreže.

Pročitajte: Sada nas je ZA JEDAN VIŠE! Marija Karan objavila fotografiju, porodica se proširuje! (FOTO)

Glumica jako lepo komunicira sa svojim pratiocima, među kojima ima i stranaca, tačnije publike koju je stekla radeći na nekoliko američkih komada.

 

 

Zbog toga se Marija obraća uvek na engleskom, a za razliku od većine svojih kolega, ne libi se da pokaže svoju intimu, počev od dnevnog boravka, preko fotografije s prijateljima i roditeljima do slika sa sinom Markom Leom i bivšim mužem Džoelom Lubinom, od kog se razvela pre par godina.

Sudeći po objavama na Instagramu, reklo bi se da je Marija po razvodu nastavila da živi u domu koji je stekla u braku sa producentom.

 

 

Reč je o prizemnoj kući čiji centralni deo sačinjavaju moderna crno-braon kuhinja i dnevni boravak odakle se izlazi na prostrano dvorište s bazenom.

U dnu dnevnog boravka ovih dana atraktivna dramska umetnica postavila je jelku, koju je fotografisala pa sliku objavila na Instagramu.

 

 

Posebnu pažnju privukla je dekoracija koje gotovo i da nema.

Pročitajte: Modni povratak u prošlost - Marija Karan ponela asesoar iz 60-ih, da li biste se usudili da iskopirate ovaj look?

Naime, Marija je jelku dekorisala samo lampicama, a ispod nje nežno je spustila dva poklona, očigledno oba namenjena sinu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading