Moda

Modni povratak u prošlost: Marija Karan ponela asesoar iz 60 -ih, da li biste se usudili da iskopirate ovaj look?

Naočare Marije Karan kojima je upotpunila morski stajling - neizostavni modni detalj ovog leta.

Modni povratak u prošlost: Marija Karan ponela asesoar iz 60 -ih, da li biste se usudili da iskopirate ovaj look?

Glumica Marija Karan koja se već godinama kreće u holivudskim krugovima koristi odmor da se relaksira i opusti, ali je i u tim trenucima savršeno stilizovana i u trendu. 

Najnovijom objavom na svom Instagram profilu pobrala je sve simpatije i izazvala mnoštvo pozitivnih komentara, a opušteni morski look "razbila" je nakitom u boji zlata.

Ipak, detalj koji je privukao najviše pažnje jesu Marijine trendi "mačkaste" naočare koje će nesumnjivo mnogima poslužiti kao inspiracija za neki od budućih odabira.

Pročitajte: Da li je dva puta razmislila pre nego što ih je kupila? Papuče Marije Karan pokrenule debatu na društvenim mrežama, kakav je vaš stav (FOTO)

Instagram

 

Model za koji se Marija odlučila odiše duhom 60 - tih, predstavlja idealan izbor za ljubitelje moderne klasike i nezaobilazni je asesoar koji svakom outfitu daje posea vitage pečat.

Naočare Marije Karan sa belim okvirom pravi su hit ove sezone, mogu se uklopiti uz svaku odevnu kombinacijuj što je jedan od razloga zašto ga pripadnice lepšeg pola obožavaju.

 

 

Komentari (0)

Loading