Celebrity News

Ostali smo bez naše Marte: Dragana Mirković skršena od tuge - Prinuđena sam na ovaj korak

Usled tragedije koja je zadesila porodicu Bijelić, Dragana Mirković odložila koncerte u Areni

Ostali smo bez naše Marte: Dragana Mirković skršena od tuge - Prinuđena sam na ovaj korak

Ata Images/Milan Maričić

Dragana Mirković odložila koncerte u Areni usled gubitka sa kojim se suočila njena porodica

Svekrva Dragane Mirković Marta preminula je, što je pogodilo sve članove porodice Bijelić, a posebno Tonija, koji je pre nepune dve godine ostao bez oca.

Toni se od majke oprostio crno-belom fotografijom uz opis: "Počivaj u miru, majko".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

 

Iz poštovanja prema svekrvi, ali i želje da u ovim teškim danima bude uz porodicu, Dragana Mirković odložila je koncerte u Areni i tim povodom obratila se fanovima:

Pročitajte: Pretužno! Nedelju dana pred koncert u Beogradu smrt u domu Dragane Mirković – Toni neutešan

- Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar.

Više od svega sam želela da na najlepši način, uz vas koje volim i koji me volite, završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, potrudiću se da vam to nadoknadim - rekla je.

Ata Images

 

- Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače.

Voli vas vaša Dragana!

Komentari (0)

Loading