Celebrity News

Od prizora zastaje dah: Sin Dragane Mirković pokazao kako izgleda porodični zamak u decembru

Sin Dragane Mirković pokazao kako izgleda zamak Bijelića u decembru

Od prizora zastaje dah: Sin Dragane Mirković pokazao kako izgleda porodični zamak u decembru

Dragana Mirković poznata je kao kraljica praznične dekoracije, te je njen dom u Beču tokom novogodišnjih i božićnih praznika uvek spektakularno okićen. Ipak, sin Dragane Mirković pokazao je kako u svoj svojoj veličanstvenosti, bez pompe i dekoracije, izgleda njihov porodični dom u decembru.

Naime, na Instagramu je Marko objavio prizor od koga zastaje dah. Sneg je prekrio velelepno imanje oko zamka porodice Bijelić. Dvoriše izgleda bajkovito, a prizor je kao sa razglednice.

Instagram

 

Podsećamo, pevačica Dragana Mirković u dvorcu od posebnog istorijskog značaja živi sa sinom Markom, ćerkom Manuelom i suprugom Tonijem. Mediji su svojevremeno pisali da je vrednost njihovog porodičnog doma vrtoglavih 50 miliona evra.

Pročitajte: Da li je moguće da su te na ovo NAGOVORILI? Sin Dragane Mirković doneo konačnu odluku, šokirana majka mu se javno obratila (FOTO)

Oko dvorca se proteže veliko dvorište, oivičeno masivnom kapijom, a unutar zidina nalazi se pravi raj porodice Bijelić.

Stilski nameštaj, bazen, kupatilo ukrašeno „Swarovski“ kristalima, prostrane sobe i trpezarija u kojoj porodica proslavlja sve važne datume čine da ovaj zamak, iako vekovima star, ima porodičnu toplinu, koja je Dragani bitnija od sveg luksuza.

Instagram / Dragana Mirković

 

Instagram / Dragana Mirković

 

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Ceki

10:17 06.12.2023

Kao u muzeju da zive, nema topline doma nikakve.. visina prostorije 15 metara a dužina 30... bzv..

Marina Maki

11:28 08.12.2023

Dvorac je lep,Auto takodje.Momak takodje lep i mlad.Cemu toliko fotkanje oko glupih,materijalnih stvari.Naci ce on dobru udavacu i bez toga.Pustite ga na miru