Celebrity News

Venčali su se u strogoj tajnosti, a razveli nakon samo godinu dana: Ovako danas izgleda bivši muž Marije Kilibarde

Bivši muž Marije Kilibarde je Vladimir Radmanović

Venčali su se u strogoj tajnosti, a razveli nakon samo godinu dana: Ovako danas izgleda bivši muž Marije Kilibarde

Voditeljka Marija Kilibarda svoju srodnu dušu pronašla je u Banetu Vučeliću sa kojim je u skladnoj vezi godinama.

O svojoj vezi retko priča, kao što to nije činila ni kada je bila u braku. Bivši muž Marije Kilibarde proslavljeni je košarkaš Vladimir Radmanović kojem je nakon dužeg perioda zabavljanja izgovorila "da", međutim godine zabavljanja nisu bile presudan faktor da ovaj brak opstane.

Voditeljka i košarkaš stali su na ludi kamen 2016. godine, venčanje je upriličeno u Sabornoj crkvi, a potom i slavlje u krugu najbližih članova porodice i prijatelja. Marija nije javno govorila o svojoj udaji, a kao razlog navodi se želja njenog supruga da ovaj bitan datum ne bude medijski propraćen. Voditeljka je odlučila da poštuje njegovu želju, pa je svoje prijatelje o danu venčanja obavestila u poslednjem trenutku. 

Pročitajte: Svadba Marije Kilibarde dogodila se u strogoj tajnosti, voditeljka blistala (foto)

Par se skućio na imanju Radmanovića u Starim Banovcima daleko od gradske gužve, a nakon samo godinu dana života u zajednici, došlo je do nepremostivih razlika koje su dovele do kraha braka. 

Kao i samo venčanje, brak je okončan u tajnosti, a glavni razlog rastanka, prema pisanjima medija, jeste taj što su im se planovi za budućnost drastično razlikovali. Dok je voditeljka kao veoma društvena i urbana žena sa mnogo poznanstava navikla na gradski život, putovanja i druženja, bivši muž Marije Kilibarde želeo je da žive povučenim životom. Nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač, ali ipak su se rastali bez teških reči.

 

Boško Karanović

 

 

 

Lepa voditeljka o razlozima razvoda nije govorila javno, međutim jednom prilikom je za naš časopis istakla kako dvoje ljudi moraju zajedno da grade zajednicu, te da njoj ne treba dečkić jer nema malo godina, već muškarac koji je partner u pravom smislu reči.

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono ‘suprotnosti se privlače’, odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je voditeljka koja nije krila da joj je razvod teško pao te da se za pomoć obratila psihoterapeutu.

Bivši muž Marije Klibarde retko se pojavljuje u javnosti, a sada je uslikan na jednom panelu. Vladimir se nimalo nije promenio otkako je bio u braku sa voditeljlkom.

youtube/printscreen/Novak Djokovic Foundation

 

 

Komentari (0)

Loading