Celebrity News

Kakav obrt: Mitrovićeva ćerka i bogati Ukrajinac privatnim avionom otputovali u luksuzno zimsko odmaralište pa završili u zaprežnim kolima

Luksuzno zimovanje Kristine Mitrović tema je svih portala

Kakav obrt: Mitrovićeva ćerka i  bogati Ukrajinac privatnim avionom otputovali u luksuzno zimsko odmaralište pa završili u zaprežnim kolima

Luksuzno zimovanje Kristine Mitrović počelo je pre svega dva, tri dana.

Ćerka medijskog maga Željka Mitrovića sa izabranikom bogatim Ukrajincem Ilijom otputovala je nedavno u Švajcarsku, a kako kod nje sve mora da bude pompezno tako je i odmaralište u kom je odsela moralo da bude jedno od najskupljih i najluksuznijih.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića ne zna kad je dosta-Kupila torbu koja vredi kao nečiji stan, a čak nije ni lepa (Foto)

Kristina i Ilija su, naime, u jednom od odmarališta u St. Moritzu, te koriste sve pogodnosti i raskoš koji se novcem mogu kupiti, a ne sme se zaboraviti da oni uveliko planiraju i svadbu.

Instagram

 

 

Za početak, forografisali su se dok iza njih puca pogled na planinski svod, ipak čini se da njihovim pratiocima prirodne lepote nisu zapale za oko koliko to kako se par obukao.

Kristinina brendirana bunda od pravog krzna i šubara dospeli su zapravo u prvi plan, kao i njene cipele, dok su svi od glave do pete odmerili i Ukrajinca koji je dragoj već prvoga dana priredio romantični izlet.

 

Instagram

 

Unajmio je zaprežna kola, tačnije kočije sa konjima i vozačem te su se on i Željkova mezimica ogrnuti ćebadima provozali i razgledali St.Moritz.

Pročitajte: Milijardera Iliju svi znate, a evo ko je drugi zet Željka Mitrovića - Sušta suprotnost prebogatom Ukrajincu

Luksuzno zimovanje Kristine Mitrović definitivno se pretvorilo u romantično a da li će par tu ostati do Nove Godine ili će za tu priliku odabtati još skuplju destinaciju ostaje da se vidi.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
VESNA

12:45 24.12.2023

Sa ovim Ukrajincem treba leći. Ima li ona mozda zeludac😄

Marina

08:53 25.12.2023

Moze on da bude ne znam koliki milijarder,ne bi ga dotakla ni kutlacom a kamo li da mi decu budu ovako ruzna kao on!