Celebrity News

Rođen je zdrav, a primetila promenu kada je imao dve godine: Goga Sekulić o zdravstvenom problemu sina

Sin Goge Sekulić ima zdravstveni problem

Rođen je zdrav, a primetila promenu kada je imao dve godine: Goga Sekulić o zdravstvenom problemu sina

Ata Images

Za pevačicu Gogu Sekulić 11. decembar ostaće najvažniji dan u životu. Na taj dan, 2018. godine, rodila je sina koji je potpuno promenio život nje i njenog supruga Uroša Domanovića.

Od supruga se rastala, a petogodišnji naslednik Vasilij Andrej je centar njihovog sveta. Sin Goge Sekulić ima zdravstveni problem, o čemu je ona sada prvi put govorila.

Pročitajte: Ne mogu biti srećnija! Posle priznanja da je našla dečka, Goga Sekulić objavila prelepe vesti, najsrećniji je Vasilij Andrej

- Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca ''on okom, mama skokom'', ali narvno nije smao to u pitanju. Promene u govoru kod deteta sam videla kad je primio MMR vakcinu. Rođen je skroz zdrav. Konkretne promene sam videla sa nepune 2 godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba... - rekla je Goga i dodala:

- Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru! Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu, rekla je ona pa dodala:

Instagram

 

 

- Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad, rekla je pevačica, pa se osvrnula na njegov napredak:

- Napredak se vidi! Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu! Bila sam u fazonu ''ili - ili'. Sigurno bih ostavila pevanje ako bih morala da biram, rekla je Goga i dodala:

 - Moj sin govori na nekom svom jeziku...jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, slavlje i svi ćete bit pozvani -zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading