Celebrity News

Kao da je u zemlju propao: Vesna Dedić danas slavi rođendan, svi joj čestitaju a od dečka ni traga ni glasa

Dečko Vesne Dedić svakodnevno od dama dobija komplimente

Kao da je u zemlju propao: Vesna Dedić danas slavi rođendan, svi joj čestitaju a od dečka ni traga ni glasa

Ata Images

Dečko Vesne Dedić je čuveni doktor Dejan Antonić, koga dame, osim kao vrsnog estetičara, opisuju i kao izuzetno romantičnu i empatičnu osobu, dobar je slušač, rame za plakanje i sve ono što je jednoj ženi neophodno da njen voljeni poseduje.

Pročitajte: A mislili ste da je srećna! Vesna Dedić progovorila o izdaji - Neveran muškarac zarobi obe žene koje ga vole

Nažalost, bar dve od pomenutih poželjnih osobina većina muškaraca nema, stoga se čini ili se bar nakratko činilo da je voditeljka imala sreće da baš na takvog "gospodina pravog" naleti.

Ata Images

 

Vesninoj sreći i ispunjenosti svedoče fotografije i snimci koje sa doktorom svakodnevno deli na Instagramu, tu su i slike sa zajedničkih putovanja širom sveta, kadrovi sa budućom svekrvom, a sve do danas izgledalo je kao da odnos zaljubljenog para vodi ka ozbiljnijem koraku.

Instagram

 

Naime, autorka emisije "Balkanskom ulicom" i romanopisac danas slavi 56. rođendan, zbog čega je zvezda društvenih mreža.

Svi koji su gostovali u  njenoj emisiji ili su, pak, imali prilike da se nađu u njenom društvu čestitali su joj.

Instagram

 

Neko pozivom, neko tek porukom u dm, tajno i skromno, a neko javno na Instastoriju, što je ona posle podelila na svom profilu.

Pročitajte: Romantično veče i zaljubljeni pogledi! Vesna Dedić i doktor Antonić blistali na posebnoj večeri, sve oči uprte u njih (FOTO)

Pratiocima je, međutim, zapalo za oko što čestitke od dečka, koji je među prvima trebalo da izabranici uputi najdivnije reči, još nema.

Instagram

 

Da li je doktor zaboravio ili je u prevelikim obavezama, ili tek predveče planira posebno iznenađenje, ostaje da se vidi.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading