Celebrity News

Došlo je vreme da kažem pravu istinu! Branka Pujić o trenucima ćutanja i napetosti...Gagi u neverici, nije se tome od nje nadao (FOTO)

Brak Branke Pujić i Gagija Jovanovića važio je za jedan od skladnijih na javnom nebu

Došlo je vreme da kažem pravu istinu! Branka Pujić o trenucima ćutanja i napetosti...Gagi u neverici, nije se tome od nje nadao (FOTO)

Dalibor Danilović

Brak Branke Pujić i Gagija Jovanovića sklopljen je davnih devedesetih godina. Glumac nije odustao dok svoju dve godine stariju izabranicu nije odveo pred oltar, a o tome tada izveštavali su svi mediji.

Skladni supružnici, vrlo mladi, ubrzo su svoju ljubav krunisali rođenjem ćerke Anđele, danas vrlo uspešne glumice, a i nakon tri decenije bračnog odnosa vole se, poštuju i imaju razumevanja jedno za drugo.

Pročitajte: Ova žena puni 60 godina- Branka Pujić se skinula na plaži, svi joj gledaju u noge i stomak (FOTO)

Od samog starta prihvatili su da na zajednici mora da se radi, te oboje, bez izuzetka sve čine kako bi ona opstala, a nedavno su prisustvovali i sklapanju braka svoje mezimice.

Instagram

 

Jedini savet koji su joj na dan venčanja dali je da voli, jer kad ima ljubavi ima i želje za napretkom, na šta su oni fokusirani evo već 33 godine.

Međusobno se dopunjuju, inspirišu, dok istovremeno jedno drugome daju prostora, tačnije slobodu.

Instagram

 

Neretko Gagi sam ili u muškom društvu odlazi u vikendicu na planini, dok i Branka gaji divna prijateljstva.

Kako je svojevremeno istakla najdraža su joj ona u kojima nema napetosti, već isključivo bliskosti. 

Pročitajte: Brak Branke Pujić i Gagija Jovanovića na udaru medija- Posle toliko godina glumica PRELOMILA i priznala DA NE PODNOSI muža, Anđela saznala iz novina

- Lepo je kad s nekim možeš da ćutiš. Ja mnogo volim prijatelje svoje sa kojima mogu da ćutim. Nema one tenzije da moraš stalno nešto da smišljaš ili da je neka napetost nego to baš neka bliskost, to je posledica velike bliskosti - rekla je glumica.

Upravo zahvaljujući divnim prijateljstvima nikada u medije nije dospelo ništa što Branka i Gagi nisu želeli da se dozna. 

Instagram

 

 

Tajne su ostale tajne, pa čak i kada je glumac završio u bolnici.

 

Komentari (0)

Loading