Celebrity News

Gagi i Branka na dan slave uradili što bi malo ko na njihovom mestu, a od posluženja će vam poći voda na usta (FOTO)

Dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić za Svetog Arhangela Mihaila obilovao je posebnom toplinom

Gagi i Branka na dan slave uradili što bi malo ko na njihovom mestu, a od posluženja će vam poći voda na usta (FOTO)

Dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić godinama nije više vila u Zemunu, kako se verovalo.

Planinski kućerak na Zlatiboru, koji su skladni supružnici sami svojim rukama sagradili, opremili i dekorisali, s vremenom je postao mesto na kom se porodica mnogo češće okuplja.

Pročitajte: Ni tri meseca od venčanja Anđela Jovanović obradovala najlepšim vestima! Gagi ne može da dođe sebi od sreće - Fotografije su dokaz

Mada dvospratinicu smeštenu među jelama i borovima danas nazivaju svojim domom, kuću u Zemunu oni nisu prodali, i čini se da to nikada neće ni učiniti.

Najpre zbog toga što je reč o mestu koje čuva porodične tajne i divne anegdote, specijalno vezane za odrastanje ćerke Anđele, koja je ove godine takođe uplovila u bračne vode i to sa atletičarem Mihailom Dudašem.

Instagram

 

Još jedan, ne manje bitan razlog zašto dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić nije otuđen profesionalne  je prirode.

I glumac i glumica u odličnoj su snazi, o njihovom talentu je nepotrebno i govoriti, stoga stalno bivaju angažovani u pozorištu i na filmu. 

Instagram

 

Uporedo sa tim Branka predaje. Već nekoliko godina, nakon završenog doktorata, ona radi kao profesor na Fakultetu dramskih umetnosti i obožava svoju drugu profesiju zbog čega joj je vrlo važno da ima svoj dom u gradu.

Ali čim završi sa obavezama i ona, kao i Gagi, jedva čekaju da se sklone od gradske gužve i prepuste planinskom miru, tišini i čistom vazduhu.

Instagram

 

Ako je suditi po najnovijim fotografijama na Instagramu, čini se da su supružnici čak i slavu Svetog Argangela Mihaila proslavili upravo u vikendici, koja je s vremenom preimenovana u dom.

Pročitajte: Branka, ja više ne mogu... Potresno saopštenje Gagija Jovanovića šokiralo fanove i prijatelje porodice, svi šalju podršku

Fotografisali su se dok drže neodoljive poslastice na poslužavniku, dok se iza njih jasno nazirala raskoš planinskog doma, bele grede, visok krov i sve što ono što ga čini jedinstvenim.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading