Celebrity News

Želim svima ono što se meni dogodilo: Goca Tržan se oglasila tik pred Novu godinu - Ne krije sreću

Goca Tržan i Raša Novakovič ljubav neguju godinama

Želim svima ono što se meni dogodilo: Goca Tržan se oglasila tik pred Novu godinu - Ne krije sreću

Nakon burnog razvoda od prvog muža Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila ćerku Lenu, Goca Tržan imala je sreću da sretne muškarca svog života. Sa Rašom Novakovićem je sada u ljubavi već 11 godina, od kojih su sedam godina u braku. 

Goca Tržan i Raša Novaković ljubav neguju godinama, a pevačica često ističe da je presrećna jer je suprug prihvata baš onakvu kakva jeste, a njenu ćerku Lenu kao svoje dete.

Pročitajte:  Goca Tržan o finansijama u braku - Raša čuva novac

- Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: 'Aman čoveče, pusti je'. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo - rekla je jednom prilikom Goca kojoj je veliki san da sa Rašom ima potomstvo.

Ipak, oni uprkos ovoj velikoj želji koju nisu ostvarili funkcionišu kao savršen par, a Goca je svima poželela da u životu spoznaju isto.

- Želim vam svima da makar jednom u životu volite nekoga bez očekivanja, bez stida, da možete da budete istiniti i svoji a ipak voljeni. Ljubav je sloboda, nije žrtva. Ljubav je trka na duge staze, nije sprint. Ljubav je posvećenost, nije tolerancija. Volim te Radomire Novakoviću - poručila je Goca svom suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Komentari (0)

Loading