Celebrity News

Sve je uradila da se slože, ali neke stvari je nemoguće promeniti: Evo kakav odnos gaje majka i suprug Ane Bebić

Majka Ane Bebić izuzetna je žena

Sve je uradila da se slože, ali neke stvari je nemoguće promeniti: Evo kakav odnos gaje majka i suprug Ane Bebić

Tomislava Bebić, majka Ane Bebić nije spočetka podržala pevačicu u njenoj želji da iz Hrvatske dođe u Srbiju i učestvuje u muzičkom takmičenju "Operacija trfijum". Ipak, nakon što se pokazalo da Ana ima potencijala da je publika voli i da postoji mogućnost da napravi karijeru Tomislava je pristala da zajedno sa Aninim ocem, sestrom i bratom dođe u srpsku prestonicu i iz prvih redova je bodri. Na pomenutom takmičenju atraktivna brineta nije pobedila ali je dobila pesmu koja je postala pravi hit, što joj je dalo vetar u leđa da nastavi istim smerom i odustane od povratka u rodni Metković.

Pročitajte:Kupaći Ane Bebić za smele i odvažne: Pevačica ponosno na plaži posle drugog porođaja, ništa nije sakrila (FOTO)

 

 

Majka Ane Bebić nije baš najradosnije prihvatila pevačicinu odluku da ostane u Beogradu ali s obzirom da je u tom momentu to bila jedina ispravna odlluka zarad napretka u karijeri, pustila ju je da sama gradi svoj put.

Pročitajte: Čovek prepun iznenađenja! Ko je zgodni suprug Ane Bebić, zbog koga već godinama ne skida osmeh sa lica (FOTO)

 

 

U Beogradu Ana je sazrela što profesionalno, što emoticionalno. Pre par godina, naime, ona se udala za direktora IT kompanije Ivana Đolića i postala majka dvojice sinova Matije i Andrije, što je promenioo Tomislavinu percepciju. Budući da je Anin izabranik zgodan, lep, vredan i uspešan momak iz dobre porodice nije imala šta da joj u tom segmendu zameri.

Pročitajte: Dijeta Ane Bebić je čudo, deset kilograma manje uz samo ovaj napitak

Instagram

 

 

Tašta i zet od prvog dana odlično se slažu, možda čak i bolje nego što su se ikada slagale Ana i Tomislava, a upravo iz tog razloga njihove dve porodice postale su jedno.

 

Komentari (0)

Loading