Celebrity News

Milinković je ludo voleo jednu Jelenu: Ostavila ga je i odvela dete sa sobom - Svi je znate sa malih ekrana

Bivša supruga Milorada Milinkovića prelepa je glumica

Milinković je ludo voleo jednu Jelenu: Ostavila ga je i odvela dete sa sobom - Svi je znate sa malih ekrana

Ata Images

Bivša supruga Milorada Milinkovića domaćoj javnosti postala je poznata zahvaljujući telenovelama kojih je sve više u okviru domaće kinematografije.

Pročitajte: Razvod je dugo krila, ali novu ljubav ne! Ovo je čovek zbog koga Jelena Đukić ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Jelenu Đukić, eks Milinković, televizijska publika zavolela je u seriji "Igra sudbine", a pre toga ljubitelji bioskopa aplaudirali su njenom talentu u filmu "Patuljci sa naslovnih strana".

Dugo je bivša supruga Milorada Milinkovića na javnoj sceni, ali posebnu pažnju javnosti, a prethodno reditelja, pobrala je tek pre nekoliko godina, te niže projekte, ali i komplimente na konto svog izvođenja.

Dok na profesionalnom polju blista, privatno Jelena je nedavno imala jedan vrlo zahtevan period koji nastoji da ostavi iza sebe.

Naime, ona i Milinković su se na iznenađenje svih razveli, što je oboma bilo vrlo stresno.

- Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da ličnim primerom pokažemo kako zajednica može da postoji čak i ako nije na papiru.

- Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji život - kazala je Jelena svojevremeno za "Hello!".

Instagram

 

 U međuvremenu, nastavila je dalje. Sreću je pronašla pored Marka Todorovića, Beograđanina sa kanadskom adresom.

Pročitajte: Partner mi je ostao nepokretan, šest sati smo čekali pomoć - Ivana Dudić prvi put o stravičnoj saobraćajnoj nesreći

Uprkos tvrdnjama da su oboje pristali na razvod i da su zbog ćerke ostali u divnim odnosima, veruje se da Miloradu nije lako da posmatra sreću svoje bivše. Još se ne zna da li je on na emotivnom polju ispunjen.

 

 

Komentari (0)

Loading