Celebrity News

Franu Lasiću se na Božić ispunila najveća želja: Evo kako je brata i sestru prihvatio mali Nikolas

Deca Frana Lasića žive skromno i vrlo povučeno

Franu Lasiću se na Božić ispunila najveća želja: Evo kako je brata i sestru prihvatio mali Nikolas

Boško Karanović

Deca Frana Lasića, a ima ih četvoro, odlično se slažu i to je nešto što glumac stalno napominje u intervjuima.

Pročitajte: Trideset godina se nagađalo, sada istina konačno izlazi na videlo - Suzana Mančić i Frano Lasić priznaju detalje svoje TAJNE VEZE (FOTO)

S obzirom na to da najstariji Janko, koga je dobio u braku sa Majom Nikšić, i Luka i Lina, koje ima sa manekenkom Živom Stupnik, nisu skloni izlaganju javnosti, naprotiv sve troje žive vrlo povučeno i izbegavaju bliceve fotoreportera, donedavno nije postojala fotografija koja bi dokazala ove Lasićeve tvrdnje.

 

 

Na svu sreću, dramskom umetniku, kao i njegovoj supruzi Mileni, nije mnogo stalo do toga šta javnost misli. Ne opterećuju se time da ikome išta dokazuju, žive skladno i nastoje da naslednika, Mileninog prvog a Franovog četvrtog, odgajaju tako da bude dobar dečak, zahvalan, empatičan, a nadasve privržen starijoj braći i sestri, koji su, prema pisanju tabloida, njegov dolazak na svet zajedno proslavili, ali ne i očevo venčanje sa Milenom.

 

 

Nekoliko puta Franova izabranica, izuzetno nadarena umetnica, baš za "Story"  negirala je tvrdnje da postoje nesuglasice između nje i glumčeve dece iz prva dva braka i dodala da oni njenog sina obožavaju, kao i on njih.

Najnovija fotografija objavljena na Mileninom Instagramu po svemu sudeći potvđuje ove navode.

Pročitajte: I treći brak PRED PUCANJEM - Frano Lasić na jahti sa prezgodnom voditeljkom koju svi znate! Kakva švalerčina (FOTO)

Naime, na katolički Božić umetnica je objavila sliku muža i sina Nikolasa iz doma sa još dvoje mladih i lepih ljudi koji neodoljivo liče na Frana.

Instagram

 

Šta je drugo preostalo osim da pomislimo da su to Lina i Luka, koji su odlučili da praznik obeleže u Beogradu.

 

 

Komentari (1)

Loading