Celebrity News

Bože, molim te..... Sin Dragane Mirković prolazi kroz težak period života

Sin Dragane Mirković je tužan zbog gubitka voljene osobe

Bože, molim te..... Sin Dragane Mirković prolazi kroz težak period života

Dugo najavljivani spektakl u Areni Dragana Mirović je morala da odloži zbog smrtnog slučaja. To je rastužilo obožavaoce ali ne i iznenadilo jer svi znaju koliko je pevačica vezana za porodicu.

Sin Dragane Mirković je tužan zbog gubitka voljene bake, pa se oglasio na Instagramu emotivnim rečima koje svedoče da prolazi kroz težak period.

Pročitajte:Od prizora zastaje dah: Sin Dragane Mirković pokazao kako izgleda porodični zamak u decembru

- Bože, u tvojim su rukama ljudi koje volim. Molim te, čuvaj ih - napisao je Marko Bijelić, a Dragana je istakla da joj je neizmerno žao zbog smrti svekrve, ali i da joj je mesto uz porodicu.

- Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar.

Ata Images

 

 

Više od svega sam želela da na najlepši način, uz vas koje volim i koji me volite, završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, potrudiću se da vam to nadoknadim - rekla je.

Komentari (0)

Loading