Celebrity News

Devojke će tek gubiti glave za njima! Nataša Ninković posle dužeg vremena pokazala sinove, OVAJ detalj nikome nije promakao (FOTO)

Sinovi Nataše Ninković su isti otac

Devojke će tek gubiti glave za njima! Nataša Ninković posle dužeg vremena pokazala sinove, OVAJ detalj nikome nije promakao (FOTO)

Boško Karanović

Nataša Ninković u srećnom je braku sa 10 godina starijim biznismenom, Nenadom Šarencem, a kao kruna njihove višedecenijske ljubavi rodili su se blizanci Matija i Luka.

Sinovi Nataše Ninković odrasli su momci, koji svoj život žive daleko od radoznalih pogleda, ipak, ponosna mama s vremena na vreme svoje pratioce obraduje ponekom porodičnom fotografijom.

Pročitajte: Sin Nataše Ninković sa majkom na odmoru - Matija izgleda kao maneken, pred vama su prelepe porodične fotografije

Luka i Matija izrasli su u zgodne momke, za kojima devojke već gube glavu, a ono što Natašinim pratiocima nije promaklo, kada je glumica objavila poslednju fotografiju svog supruga sa sinovima je da su sinovi Nataše Ninković slika i prilika oca Nenada.

Instagram

 

Sinovi Nataše Ninković i Nenada Šarenca studiraju u inostranstvu, pa je svaki njihov povratak kući za Natašu praznik. Ona i njen suprug sa decom provode vreme pred praznike, a jedan porodični trenutak uz emotikone srca Nataša je podelila na mrežama, otkrivši da joj je srce sada puno.

Komentari (0)

Loading