Celebrity News

Dever Seke Aleksić je TAKAV FRAJER! Razveo se ZBOG OVE NJENE KOLEGINICE, porodica jedva podnela udarac (FOTO)

Dever Seke Aleksić bio u vezi sa ovom njenom koleginicom

Dever Seke Aleksić je TAKAV FRAJER! Razveo se ZBOG OVE NJENE KOLEGINICE, porodica jedva podnela udarac (FOTO)

Da je suprug Seke Aleksić pravi frajer, odavno je domaćoj javnosti jasno kao dan. Ipak, malo ko zna da Veljko Piljikić ima rođenog brata Rolanda, te da je dever Seke Aleksić takođe veoma zgodan muškarac.

U žiži javnosti, dever Seke Aleksić bio je 2011. godine, kada je, iako oženjen, uplovio u vezu sa njenom koleginicom, Biljanom Sečivanović. Kako su mediji pisali, razvod je ubrzo usledio, a srećan brak predviđali su mu upravo sa pevačicom.

Instagram

 

– Roland i ja smo se rastali i predali zahtev za razvod u sudu. Biljana Sečivanović je na neki način razlog naše rastave, mada i ne mora da znači. Kada se ljudi rastanu, razlozi su brojni. On je bio moj muž, oni su započeli vezu i to je to. Imamo jedno dete, a u braku smo bili 10 punih godina. Živeli smo u blizini Ciriha, potom sam se ja vratila u kraj u kome sam odrasla, u drugom delu Švajcarske - rekla je tada za medije Piljikićeva supruga i dodala:

Pročitajte: Rekla sam mu da sam trudna sa drugim, pao je sa stolice - Ispovest pevačice - Plakala sam što voljenom nisam podarila sina

- Napustila sam zajednički dom sa detetom. Još uvek smo u braku, a Biljana je bila u vezi sa mojim suprugom i pre nego što sam ja napustila naš dom. Više mi nije teško da pričam o tome. Oni su sad bili u Beogradu, mogli ste i da ih sretnete.

Ata Images

 

Ipak, umesto svadbenih zvona, Roland je na vezu sa Biljanom stavio tačku 2015. godine.

Fokus njegovog života je njegova ćerka, a sa porodicom svog brata, a posebno sa njegovom suprugom, Roland ima sjajan odnos.

Komentari (0)

Loading