Celebrity News

Zar je moguće da se svekrva i snaja vole? Mihajlova supruga i Goca Šaulić prvi put zajedno u javnosti i odmah je sve jasno

Marina i Goca Šaulić - svi detalji odnosa

Zar je moguće da se svekrva i snaja vole? Mihajlova supruga i Goca Šaulić prvi put zajedno u javnosti i odmah je sve jasno

Ata Images

Goca Šaulić odavno je postala tašta i nije tajna da sa svojim zetovima ima skladan odnos, ali pre godinu i po dana našla se u ulozi svekrve i svi su se pitali da li je majka Mihajla Šaulića zadovoljna njegovim izborom.

Pročitajte: Otkako je snaja ušla u kuću Šaulića, sve se okrenulo naopačke! Ilda prva otkrila šta misli o Mihajlovoj trudnoj ženi (FOTO)

Naime, poznato je da je Goca oduvek želela skromnu, porodičnu devojku za svog sina, te je sa odobravanjem gledala na njegovu vezu sa Marinom, koja je godinama radila kao dadilja u jednoj predškolskoj ustanovi. Sada Marina i Goca Šaulić imaju divan, skladan odnos i ruše sve stereotipe o netrpeljivosti među snajama i svekrvama.

Ata Images

 

Ovoga puta svoj skladan odnos pokazale su i u javnosti, gde do sada nismo imali prilike da ih vidimo zajedno. Naime, prvi put su se Marina i Goca Šaulić sa Mihajlom u javnosti pojavile na rođendanu unuke njihove kume Zorice Brunclik, a tom prilikom nijedna nije skidala osmeh sa lica.

Jasno je da se svekrva i snaja lepo slažu, te da majka Mihajla Šaulića blagonaklono gleda na njegov brak sa Marinom, koja je Goci podarila unuku Manju.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading