Celebrity News

Svi slave doček Nove godine, a oni nešto posebno! Osvanuo najlepši dan u domu Maje i Dače Ikodinovića, čestitke stižu sa svih strana

Slavlje u domu Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića

Svi slave doček Nove godine, a oni nešto posebno! Osvanuo najlepši dan u domu Maje i Dače Ikodinovića, čestitke stižu sa svih strana

Već sedam godina, 31. decembar rezervisan je za posebno slavlje u domu Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića. Naime, ovaj par, poslednjeg dana 2016. godine u tajnosti je otišao kod matičara i od tada, dok svi ispraćaju staru i čekaju Novu godinu, njih dvoje slave godišnjicu braka.

Kada su u tajnosti stali pred matičara Maja i Dača u vezi su bili više od tri godine, a svoju romansu držali su daleko od radoznalih pogleda, te je za njih dvoje logičan korak bio da i u brak stupe, pred malobrojnim zvanicama.

Pročitajte: Plava, iz Novog Sada, BIZARNO liči na Natašu Bekvalac - Ovo je devojka sa kojom Danilo Ikodinović vida rane posle RAZVODA (FOTO)

Nakon što su pred zakonom postali muž i žena, slavlje Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića upriličeno je u njegovom restoranu na Novom Beogradu za najbliže prijatelje i porodicu.

Danas, sedam godina kasnije, Maja i Dača i dalje važe za jedan od najzaljubljenijih parova, ne samo u svetu sporta, već na čitavoj domaćoj javnoj sceni. 

Ata Images

 

Podsetimo, nekadašnji vaterpolista, u braku je bio dva puta, prvo sa misterioznom Anjom, sa kojom ima ćerku Andreu, a potom sa Natašom Bekvalac sa kojom ima ćerku Hanu.

Komentari (0)

Loading