Celebrity News

Kakva je moja svekrva... Danijela Buzurović progovorila o porodičnim odnosima, Stefan morao da joj odgovori (FOTO)

Sin i ćerka Danijele i Stefana Buzurovića će imati sjajan uzor

Kakva je moja svekrva... Danijela Buzurović progovorila o porodičnim odnosima, Stefan morao da joj odgovori (FOTO)

Boško Karanović

Sin i ćerka Danijele i Stefana Buzurovića, kada porastu imaće sjajan primer skladnog odnosa, jer su njihovi roditelji u srećnom braku već 11 godina. U intervjuu za naš magazin Danijela i Stefan Buzurović otkrili su kakav će primer kada je emotivni život u pitanju dati svojoj deci.

Pomislite li nekad – da li će naša deca Nestor i Klara uspeti da nađu nekog s kime će tako dobro funkcionisati kao nas dvoje?

D. B: Nadamo se.

Stefan: Treba ih “opremiti” vaspitanjem i znanjem da znaju šta u životu traže. Ako počnemo da se plašimo šta će biti za 20 godina, možemo da se plašimo i šta će biti za pet godina, godinu, šest meseci ili sutra.

D. B.: Mislim da im sve što pričamo ostaje u podsvesti. Ne sumnjamo u njihovu inteligenciju i moć rasuđivanja. To će biti dovoljno, a ja ću biti super svekrva.

Boško Karanović

 

A, tašta?

D.B: To nije problem, lakše je.

Vi ste s vašom svekrvom brzo našli zajednički jezik?

D. B.: Apsolutno! Često čuješ da ljudi govore kako muškarac nastoji da nađe ženu koja je slična njegovoj majci, a mi se šalimo da je Stefan “našao i majku i oca”, jer postoje osobine koje su mi zajedničke i sa svekrvom i sa svekrom.

Pročitajte: 11 godina kasnije, vreme je za istinu - Danijela Buzurović otkrila zbog kog gesta je znala da je Stefan onaj pravi

Jednom prilikom je Stefan rekao: “U našoj porodici se s kolena na koleno prenosio sistem poštovanja i ophođenja kako između supružnika, tako i među svim članovima porodice.” Mislite li da se to može preneti i na rođene u 21. veku?

S. B.: To je užasno teška misija od koje su mnogi, nažalost, odustali, ali mi ne. Mislim da je to srž potencijalnog rešenja problema s kojim se suočavamo kao društvo, a i celo čovečanstvo. Da ne idemo u preterano ozbiljnu priču, ali porodice koje su imale priliku da sve to iskuse u svom odrastanju, treba da od toga ne odustanu, bez obzira koliko se menjaju socijalni trendovi i koliko neke stvari deluju kao lakši put. Treba biti privržen onome na čemu smo odrasli i negovati ono što nas je činilo srećnim kad smo bili deca.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading