Celebrity News

U domu Buzurovića veliko slavlje! Danijela i Stefan obradovali decu, mali Nestor skače od sreće (FOTO)

Sin Danijele i Stefana Buzurovića presrećan

U domu Buzurovića veliko slavlje! Danijela i Stefan obradovali decu, mali Nestor skače od sreće (FOTO)

Da jedan od najskladnijih parova sa naše glumačke scene ima veliki razlog za radost, saznali smo putem društvene platforme "Instagram" gde su i otkrili da je povod za veliko slavlje rođendan koji proslavlja sin Danijele i Stefana Buzurovića.

Maleni Nestor naime, nije više tako mali, napunio je deset godinica, a ponosni mama i tata dali su sve od sebe da ovaj poseban dan učine zaista bajkovitim.  

Instagram

 

 

Danijela i Stefan organizovali su divnu proslavu u prirodnom okruženju idealnom za mališane koji su došli da Nestoru ulepšaju divan dan, a sve je bilo ukrašeno po želji slavljenika koji osmeh čitavog dana nije skidao.

Pročitajte: Deca Danijele i Stefana Buzurovića za prvi dan škole odabrali bajkovite stajlinge! Klarinu haljinicu ćete odmah kupiti za svoje ćerke (FOTO)

Ipak, najviše radosti na njegovom licu izmamila je torta na tri sprata sa motivima Betmena specijalno pravljenja za ovaj poseban dan i sa koje je u društvu sestrice Klare i drugara oduvao i poželeo lepu dečiju želju.

Dobre zabave i lepog raspoloženja nije manjkalo ni kod poznatih roditelja koji su prelepe fotke objavili na društvenim mrežama i potvrdili zašto Buzurovići važe za porodicu kao sa reklame.

Instagram

 

 

Ćerkica i sin Danijele i Stefana Buzurovića i stajlinzima za ovu priliku privukli su veliku pažnju, ništa nije bilo prepušteno slučaju, već se poznata mama potrudila da ih obuče po poslednjoj modi., a najdragoceniji su svakako njihovi iskreni dečiji osmesi zbog kojih su uostalom i postali zvezde maminog i tatinog Instagrama.

 

Komentari (0)

Loading