Celebrity News

Nisam upoznala nikog ko se tako zove: Dejana Živković se porodila, sinu dala moćno ime

Dejana Živković se porodila

Nisam upoznala nikog ko se tako zove: Dejana Živković se porodila, sinu dala moćno ime

Dorotea Tipsin

Godinu dana nakon što je na svet donela sina Lava, manekenka i vlasnica modne agencije Dejana Živković rodila je drugog sina. Dejana Živković se porodila, a naslednik ima 3.770 g i 53 centimetara.

Nekadašnja učesnica emisije "Prvi srpski top model" sa suprugom Filipom Simovićem, koji ima uspešan biznis vezan za transport, odlučila je da drugom sinu da ime Novak.

Pročitajte: Dejana Živković za Story - Ime koje sam odabrala za sina za mene ima posebno značenje

- Ime Novak ima poseban značaj za mene. Oduvek mi se to ime veoma dopadalo i želela sam da mu dam nešto jedinstveno. Nisam upoznala nikog drugog sa tim imenom, što je danas prava retkost, i to mi je dalo dodatnu sigurnost u izboru. Želim da mu pružim ime koje će ga izdvojiti i biti deo njegove posebne priče - rekla je Dejana za naš magazin kada je otkrila da veruje da će njen stariji sin dobro prihvatiti brata.

- Naš prvenac je zaista divno i umiljato dete. Svakodnevno mazi i ljubi moj stomak, stalno mu pokazujemo klipove drugih beba kako bi shvatio da nam jedna ubrzo dolazi. Verujem da će biti sjajan stariji brat jer je već sada pokazao mnogo razumevanja za to što se dešava. Iako je još mali, čini se da već sada oseća posebnu povezanost sa svojim budućim bratom, što nas čini veoma srećnim i sigurnim da će sve proći glatko i bez ljubomore - rekla je za naš magazin

Komentari (0)

Loading