Celebrity News

Zablještao prsten na ruci Sanje Marinković: Voditeljka se lepim vestima pohvalila čak iz Dubaija (FOTO)

Na ruci voditeljke Sanje Marinković osvanuo je prsten

Zablještao prsten na ruci Sanje Marinković: Voditeljka se lepim vestima pohvalila čak iz Dubaija (FOTO)

Ata Images

Na ruci voditeljke Sanje Marinković  prsten je retkost.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Sanja Marinković usred emisije priznala ono što svi iščekuju

Svojevremeno je u jednoj emisiji ispričala da nakit slabo nosi, da tek za potrebe svoje emisije voli da se okiti nekim posebnim komadom, a da to sve ima veze s tim što je burmu nakon razvoda od Aleksandra Uhrina skinula teška srca.

 

 

Navodno autorka emisije Magazin in i producent razišli su se mnogo pre zvanične odluke, jedno vreme su čak ostali da žive pod istim krovom, a i u trenutku kada su se kod advokata složili da nisu više muž i žena ona je burmu zadržala na svom prstu.

Dugo vremena i višečasovne seanse kod psihoterapeuta bili su potrebni kako bi i taj "teret" Sanja skinula sa svojih pleća, a od toga trena prstenje nije nosila.

 

 

Upravo je ovo bio razlog zašto su svi ostali zatečeni kada je osvanula poslednja fotografija iz Dubaija.

Prsten Sanje Marinković, reklo bi se, nije verenički ili bar nije standardni verenički, šaren je i kockast, sa sitnim belo-plavim biserima, i vrlo poseban i specifičan, a po svemu sudeći voditeljki veoma drag kada je odlučila da ga stavi na svoju ruku baš tamo gde joj je nekada  stajala burma.

 

 

Nije se nadala Sanja Marinković da će ovo zimovanje, tačnijie letovanje, u Dubaiju biti toliko lepo, ali ipak ono to jeste.

Pročitajte: Ovako to izgleda kada Sanja Marinković sinu slavi 16. rođendan - Strahinja je frajer i po, sve devojčice iz razreda se lepe za njega (FOTO)

U novu godinu ušla je uz vatromet i šampanjac, okružena prijateljima, a povratak u kišoviti Beograd joj se još ne čini primamljivim.

Instagram

 

Kada se, pak, bude vratila, mediji od nje, zbog pomenute fotografije, očekuju novosti.

 

Komentari (0)

Loading