Celebrity News

Ognjen Amidžić se oženio po treći put - Pred venčanje uslovio Minu, većina žena bi isto reagovala

Oženio se Ognjen Amidžić po treći put - svi čestitaju

Ognjen Amidžić se oženio po treći put - Pred venčanje uslovio Minu, većina žena bi isto reagovala

ata/instagram

Da se oženio Ognjen Amidžić doznalo se danas oko pet sati.

Pročitajte: Zar na današnji dan? Trudna Mina Ognjenovom sinu uputila OVE REČI, šta li kaže Danijela (FOTO)

Voditelj i njegova izabranica Mina Naumović u tajnosti su stali na ludi kamen.

Namera im je bila da se jedno drugome obećaju na večnu ljubav bez mnogo pompe, velikog broja zvanica i bez raskošnog slavlja. Istovremeno nisu želeli da Ognjenove kolege iz medija o tome pišu i spekulišu.

Instagram

 

Budući da se novinarski posao sastoji od istraživanja i pravovremenog obaveštavanja javnosti o novonastalim situacijama, podatak da se oženio Ognjen Amidžić brzinom svetlosti se proširio štampom i portalima, te voditelj nije imao izbora do da sve potvrdi.

Instagram

 

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh). Kada se desi ljubav, nema tu puno priče - rekao je voditelj za "Kurir" i opisao njegov i suprugin odnos.

Pročitajte: Možete li da pretpostavite ko je dečak sa slike? Oca su mu ubili, dva puta se razveo, a sada je u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom

- Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole iako sam ja poprilično stariji od nje... ali tako se kapiramo. Jako zanimljiva stvar je to što je moj otac njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao.

Instagram

 

Očigledno je da je prst sudbine spojio Minu i Ognjena koji očekuju prinovu kojoj se neizmerno raduju.

Komentari (0)

Loading