Celebrity News

Zar na današnji dan? Trudna Mina Ognjenovom sinu uputila OVE REČI, šta li kaže Danijela (FOTO)

Mina Naumović poslala poruku sinu Ognjena Amidžića

Zar na današnji dan? Trudna Mina Ognjenovom sinu uputila OVE REČI, šta li kaže Danijela (FOTO)

Nakon što je sat otkucao ponoć, u domu Amidžića počeo je važan dan, a Mina Naumović poslala je poruku sinu Ognjena Amidžića. Naime, Matija Amidžić, Ognjenov i Danijelin sin, danas proslavlja deseti rođendan, a devojka njegovog oca priredila mu je mini-proslavu u porodičnom domu.

Fotografiju Ognjena sa sinom objavila je uz opis „Mata rođendanac”, a onda je otkrila da je sinu svog partnera priredila posebno iznenađenje. Osim kapica, balona i rođendanske dekoracije, Mina je za Matiju odabrala posebnu tortu sa likom njihovog psa Čake, i tako otkrila da je pažljiva prema starijem bratu svoje devojčice.

Instagram

 

Sinu se nešto nakon ponoći obratio i ponosni otac:

Pročitajte: Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske rekao šta misli o očevoj novoj devojci Mini - Matijin stav je jasan, evo šta im se desilo u kući

- Ja ću Matiji mom da čestitam rođendan, prošla je ponoć... Matija, legendo, da ti kažem nešto, da si živ i zdrav, hvala ti što si se rodio. Želim ti sve što želim sebi, pa puta pet! Samo da si mi živ i zdrav, i da si srećan.

Instagram

 

Podsetimo, posle razvoda roditelja, Matija je odlučio da živi sa mamom, a oca Ognjena i njegovu izabranicu viđa često. Sada je otkriveno da sa Minom ima odličan odnos, te da ga ona lepo tretira, što je njegovoj majci takođe veoma važno.

Komentari (0)

Loading