Celebrity News

Možete li da pretpostavite ko je dečak sa slike? Oca su mu ubili, dva puta se razveo, a sada je u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom

Fotografija iz detinjstva dobro poznate gradske face otkrila malo poznate detalje njegovog života

Možete li da pretpostavite ko je dečak sa slike? Oca su mu ubili, dva puta se razveo, a sada je u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom

Fotografija iz detinjstva nešto je što svakako otkriva detalje naše prošlosti. Ako ništa drugo, taj zabeleženi kadar, u kome mi kao deca poziramo osmehnuti, obučeni po želji naših roditelja, daje sliku o tome jesmo li u najranijoj prošlosti bili srećni, koja smo zanimanja imali, na kraju krajeva sa kim smo se družili.

Pročitajte: Crna duga kosa, tanke usne, mršava... Pogledajte kako je Darija Kisić izgledala u mladosti, nema šanse da je prepoznate (FOTO)

Upravo svemu navedenom svedoči i fotografija iz detinjstva Ognjena Amidžića.

Voditelj je pre nekoliko dana objavio sliku na kojoj nema više od sedam godina, pored njega su njegovi prijatelji ili rođaci, koje je svesno tagovao, nažalost profili su im zaključani, pa nismo mogli da vidimo o kome je tačno reč.

Ata Images

 

Zaključak je da je reč o dragim ljudima voditelja iz najranijeg detinjstva, sa kojima je, po svoj prilici, još u kontaktu, što takođe otkriva mnogo o njemu kao čoveku, prijatelju, ali i o njegovom novom emotivnom stanju.

Instagram

 

Autor emisije "Amidži šou" sa 17 godina mlađom izabranicom Minom Naumović čeka dete, što je zasigurno bio povod da se makar u mislima i slikama vrati u dečačke dane koje su obeležile predivne stvari. Nažalost i njegov život u rodnom Šapcu obeležila je prerana smrt oca, novinara Zorana Amidžića.

Pročitajte: U braku su bili četiri godine, nikada se nisu zajedno pojavili u javnosti - Ognjen Amidžić se od prve supruge razveo zbog najtužnijeg razloga

 Voli da govori o pokojnom ocu, jer su to uglavnom dogodovštine i stvari kojima se ponosi. Sinu Matiji, kojeg ima u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, stalno govori o deki i Šapcu pored Save, a veruje se da će tu tradiciju nastaviti i sa novom naslednicom ili naslednikom kada se rodi i malo poraste.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading