Celebrity News

Ognjen se u tajnosti oženio, a Danijela ima razlog za veliku radost (FOTO)

Danijela Dimitrovska presrećna zbog posebne osobe

Ognjen se u tajnosti oženio, a Danijela ima razlog za veliku radost (FOTO)

Ata Images

Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović u tajnosti su stali na ludi kamen. 

Od svog venčanja nisu želeli da prave veliku pompu pa su se na večnu ljubav zakleli u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Pročitajte: Možete li da pretpostavite ko je dečak sa slike? Oca su mu ubili, dva puta se razveo, a sada je u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh). Kada se desi ljubav, nema tu puno priče - rekao je voditelj za "Kurir" i otkrio jednu zanimljivost vezanu za suprugu.

- Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole iako sam ja poprilično stariji od nje... ali tako se kapiramo. Jako zanimljiva stvar je to što je moj otac njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao.

Instagram

 

 I dok Ognjen uživa u ljubavi i iščekivanju ćerke, njegova bivša supruga Danijela Dimitrovska ne krije koliko je srećna.

Njena sestra Ivana se u oktobru 2023. godine porodila i na svet donela devojčicu, a srećna tetka je sada pokazala kako uživa sa svojom mezimicom.

 - I evo, objasnite vi meni, da li postoji nešto slađe - napisala je Danijela.

Instagram/Danijela Dimitrovska

 

 

Komentari (0)

Loading