Celebrity News

Karleuša dobila ulogu u domaćoj seriji: Lazar Ristovski presekao - Ovo su detalji (FOTO)

Jelena Karleuša i Lazar Ristovski po svoj prilici ukrstiće talente

Karleuša dobila ulogu u domaćoj seriji: Lazar Ristovski presekao - Ovo su detalji (FOTO)

Ata Images

Jelena Karleuša i Lazar Ristovski već neko vreme u odličnim su odnosima.

Kada su pop divu svi napadali, počev od medija, preko javnosti, pa i njegovih kolega glumac je stao na njenu stranu, a mnogo puta pre toga pohvalno je govorio o njoj.

Pročitajte: Duško Tošić objavio fotografiju sa dočeka - Fudbalski as morao da se pohvali - Ovako je bilo u vili na Senjaku

- Slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom. S damom koja ima otvoren um i oštar jezik. Ona i Basara su potrebni svakom društvu jer su ogledalo koje ne laže i ne ulepšava. I pritom su vrlo duhoviti - kazao je tada dramski umetnik i reditelj koji po svoj prilici priprema novu seriju a njoj će se naći niko drugi do Karleuša.

Ata Images

 

Jelena je, po saznanju Kurira, dobila epizodnu ulogu, a sve je dogovoreno još pre nekoliko meseci. Nisu poznati svi detalji, ali kako za sada stvari stoje, snimanje će početi najverovatnije na proleće. 

U pitanju je ozbiljna produkcija, koja će parirati onim svetskim, a emitovanje se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine. 

ATA Images

 

Jelena je pre nekoliko dana ispod jednog video snimka na svom Instagramu tagovala glumca, te mu je poručila sledeće, čime je donekle potvrdila navode:

- Novogodišnje poruke više nisu ono što su bile! P.S.: Dragi Lazare, ti imaš ovakvu karakternu drugaricu i još nismo potpisali ugovor za najgledaniji film svih vremena - napisala je dok on na ovo nije imao komentar.

Pročitajte: Kakva si ti to zvezda kad nemaš para - Jelena Karleuša bankrotirala

Ne sumnjamo da će Jelena Karleuša i Lazar Ristovski ako zaista dođe do saradnje napraviti nešto drugačije i kvalitetno, on sada ima i novu devojku koja će zasigurno biti zaslužna za ideje nove generacije, dok je s druge strane Jelena nepresušni izvor odličnih ideja.

 

 

Komentari (0)

Loading