Celebrity News

Harisa će ovo mnogo zaboleti: Đina Džinović se majci obratila dirljivim rečima, o ocu ni reči (FOTO)

Đina Džinović majci uputila poruku

Harisa će ovo mnogo zaboleti: Đina Džinović se majci obratila dirljivim rečima, o ocu ni reči (FOTO)

Instagram

Kada se ćerka Harisa i Meline Džinović prvi put pojavila na mrežama, izazvala je veliki šok svojih roditelja, koji su naslednike godinama čuvali od radoznalih pogleda. I dok je Haris na ćerkinu odluku reagovao burno, Melina je, iako se sa Đininim gestom nije slagala, našla način da je razume i podrži.

Upravo zbog neizmerne podrške koju od nje ima Đina Džinović majci je uputila poruku koja bi raznežila svaku majku, te je Melini posebno značila:

Instagram

 

- Ma koliko života da živim izabrala bih da moja majka bude baš moja. Kakav blagoslov - objavila je Đina na svom Instagram-storiju.

O bliskom odnosu Đine i Meline Džinović svedoči i činjenica da je mlada devojka krenula stopama svoje majke, te upisala modni dizajn.

Pročitajte: Melina ne krije sreću! Đina Džinović krenula stopama uspešne majke - pohvalila se prvim radom (FOTO)

Ipak, primetno je da u ovim rečima Đina oca nije spomenula, zbog čega se sumnja da sa tatom još uvek ima odnos ispunjen i tenzijom, ali s puno poštovanja.

Podsetimo, Đinino prisustvo na mrežama, koje je preraslo u posao, Haris je svojevremeno kratko prokomentarisao:

- Ne mešam se u njen posao i njen odabir. Ja jesam upoznat s tim, ali ona bi mogla da vam da neke eksplicitne odgovore i ono što tačno tražite.

Potom je dodao da li je Đinu savetovao u vezi s njenom karijerom na TikToku:

 

 

- Savete joj nisam davao jer nemam iskustva u tom poslu, ali sam joj rekao da se ponaša onako kako treba, normalno i pristojno.

Komentari (0)

Loading