Celebrity News

U ponoć je javio: "Mama, ja imam karcinom“ - Ovo je sin Slavice Đukić Dejanović, ugledni ginekolog u Lisabonu (FOTO)

Sin Slavice Đukić Dejanović je ugledni lekar

U ponoć je javio: "Mama, ja imam karcinom“ - Ovo je sin Slavice Đukić Dejanović,  ugledni ginekolog u Lisabonu (FOTO)

Printscreen Blic Tv

Sin Slavice Đukić Dejanović ljubav prema medicini nasledio je od majke. Dušan Đoković ugledni je lekar koji je osnovne studije završio u Beogradu, a kada je došlo vreme da magistrira otputovao je u Lisabon gde i danas radi kao ginekolog.

Slavica Đukić Dejanović udavala se dva puta. U prvom, mladalačkom braku, dobila je sina Dušana kod koga je proslavila Božoć

Pročitajte:Nije želela klasičnu venčanicu: Ovako je Slavica Đukić Dejanović devedesetih stala pred matičara FOTO

Sin Slavice Đukić Dejanović vodi uspešan život, a imao je veliku životnu borbu, kada je njegovo zdravlje bilo ugroženo.

‒ Imala sam dve situacije u životu kada sam bila jako tužna. Jedna je kada mi je umro tata, ali to je bilo nekako prirodno, a druga kada mi je sin javio da ima tumor i da treba da se operiše.

Sve se dobro završilo, posle pet godina i kontrola, ali to je zaista za mene bio poraz. Od tada nisam ista žena, sistem vrednosti u mom životu potpuno se promenio.

Otišao je na dežurstvo, uradio je sebi ultrazvuk i u ponoć mi javio: „Mama, ja imam karcinom“. Rekla sam mu: „Ne pričaj gluposti“. Odmah sam otišla u Lisabon, a on je sutradan već bio operisan. U pitanju je bila početna faza tumora ‒ ispričala je Slavica u emisiji kod Vesne Dedić.

Ministarki je najveća radost to što ima unuke Filipa i Ninu i to sa ponosom ističe.

Pročitajte: Obuća je njen fetiš: Cipele Slavice Đukić Dejanović nećete videti na još nekome, ikona stila (foto)

‒ Moja najveća radost je što sam baka, majka, supruga, ćerka, prijatelj, a aktivna sam u značajnom delu svojih profesionalnih potencijala - rekla je ranije za "Hello" Slavica koja je praznike provela u društvu voljenih.

 

Komentari (0)

Loading