Lepota

Sneki posle toliko godina uvećala grudi! Pogledajte kako izgleda posle operacije, promena je ogromna (FOTO)

Izgled Snežane Babić Sneki oduvek je bio na meti komentara

Sneki posle toliko godina uvećala grudi! Pogledajte kako izgleda posle operacije, promena je ogromna (FOTO)

Ata Images

Snežana Babić Sneki decenijama je prisutna na našoj muzičkoj sceni, a devedesetih godina važila je za jednu od najpoželjnijih dama koja je oduvek mogla da se pohvali vitkom linijom. Za nju vreme kao da je stalo, a izgled Snežane Babić Sneki i danas je veoma atraktivan, te bez problema može da parira i mnogo mlađim damama.

U prvi plan posebno su se isticale njene duge noge, međutim pre dvadesetak godina, pevačica nije mogla da se pohvali bujnim dekolteom kao što je to danas slučaj. 

Pročitajte: Otkriveno posle 12 godina - Ko je misteriozni biznismen iz Nemačke za kog se Sneki tajno udala

printscreen

 

Iako je u svojim izjavama često isticala kako je potpuno prirodna i kako ništa na sebi nije korigovala, već je za izgled Snežane Babić Sneki zaslužna genetika, činjenice ipak govore drugačije.

Pročitajte: Zavirite u praznični dom Sneki Babić u kojem ON ima glavnu reč (FOTO)

Instagram

 

Upoređujući njene fotografije iz perioda od pre deset ili dvadeset godina, uočljivo je da je tada izgledala znatno drugačije nego danas.

Pročitajte: Zamrznuta u vremenu - Sneki Babić otkrila tajnu besprekornog izgleda!

Instagram

 

Naime, Snežanu Babić krasili su svi drugi atributi osim poprsja, te se ona po svemu sudeći odlučila da ga poveća za nekoliko brojeva, a da se sada odlično oseća u svojoj koži primetno je po fotografijama na kojima isti sve češće ističe dekoltiranom i veoma atraktivnom garderobom.

Komentari (0)

Loading