Celebrity News

Moderno, a ušuškano ljubavno gnezdo: Dea i Mladen otvaraju vrata svog doma (FOTO)

Dom Dee Đurđević i Mladena Mijatovića - oaza ljubavi

Moderno, a ušuškano ljubavno gnezdo: Dea i Mladen otvaraju vrata svog doma (FOTO)

Instagram

O vezi Dee Đurđević i dve decenije starijeg voditelja crne hronike, Mladena Mijatovića pisalo se mnogo. Od najveće podrške u najtežem trenutku u životu mlade voditeljke,do raskida, pa i tajnog venčanja, ova stabilna romansa dobijala je najrazličitije medijske epiloge. Ipak, ono što je istina o njihovom odnosu njihova je tajna, koju čuva topli dom Dee Đurđević i Mladena Mijatovića.

 

 

Naime, mlada voditeljka u emisiji Slavice Đukić Dejanović otkrila je da sa svojim partnerom već neko vreme živi, te da su jedno drugom najveća podrška.

Pročitajte: Noću suze same teku! Sneki otvorila dušu- Ne mogu da prestanem da plačem

- U našoj kući se ja kod naše kući osećam neopterećeno, potpuno relaksirano. To je ta baza koju sam naučila u primarnoj porodici, da mi kuća bude oaza mira i sigurnosti. Tu idemo i kada smo srećni i kada smo tužni. Uspeli smo da napravimo bazu u kojoj je sve rešivo, samo je bitno da uvek budemo tu - ispričala je ona, a onda je otkrila na svom "Instagramu" i kako taj dom izgleda:

Dom Dee Đurđević i Mladena Mijatovića preslatko je uređen stan u kome se jasno vidi da je o svakom detalju računa vodila Dea.

 

 

Dominiraju sivi komadi nameštaja usklađeni sa belom bojom zidova, a detalji u "pop up" stilu svemu daju mladalačku energiju punu života, koja u potpunosti odgovara duhu domaćice.

Komentari (0)

Loading