Celebrity News

Milka Forcan sa suprugom i decom: Sin isti otac, a o ćerkinoj lepoti će se tek pričati (FOTO)

Porodica Milke Forcan na okupu

Milka Forcan sa suprugom i decom: Sin isti otac, a o ćerkinoj lepoti će se tek pričati (FOTO)

Instagram

Ime Milke Forcan u svetu domaćeg biznisa već godinama je sinonim za moć i uspeh. Ipak, iako su za njeno ime svi čuli, malo ko zna detalje njenog porodičnog života, jer porodica Milke Forcan bira da svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda domaće javnosti.

Porodica Milke Forcan ispunjena je ljubavlju i podrškom, a čine je suprug Branko, koga je Milka srela decedesetih godina, i njihova deca sin Filip i ćerka Jovana.

Instagram

 

Suprug Milke Forcan uspešan je biznismen i čovek iz senke, koji je svoju ženu uvek podržavao u brojnim uspesima tokom karijere.

Ćerka Milke Forcan završila je studije u Nemačkoj, pa je znanje usavršavala u Londonu, nakon čega se vratila u Srbiju, kako bi radila u porodičnoj firmi dok je istovremeno pokrenula i sopstveni biznis.

Pročitajte: Tuga u domu Milke Forcan! Oglasila se slomljena - Ponosna sam što sam ga imala

Sa druge strane, sin Filip uspešan je student, a nakon studija sebe vidi u Nemačkoj.

Porodica Milke Forcan uživa u plodovima svog rada i truda, te je praznike provela u Dubaiju, odakle se Milka pohvalila retkom porodičnom fotografijom, na kojoj se vidi da sin Filip liči na oca Branka, dok je Jovana nestvarnu lepotu nasledila od majke.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading