Celebrity News

Sećate li se zavodljive "Zlobnice" Gabriele Spanić? Svi muškarci su ludeli za njom: Evo kako sad izgleda, a tek njena bliznakinja (FOTO)

Izgled Gabriele Spanić nekad i sad

Sećate li se zavodljive "Zlobnice" Gabriele Spanić? Svi muškarci su ludeli za njom: Evo kako sad izgleda, a tek njena bliznakinja (FOTO)

youtube printscreen

Izgled Gabriele Spanić, glumice koja se širom Balkana proslavila glavnom ulogom u seriji "Zlobnica", oduvek je bio tema svetske javnosti.

Još tada, tokom emitovanja popularnog projekta, govorilo se o njenoj gracioznosti, otmenoj lepoti, zanosnom pogledu, s druge strane licu nevinašceta koji bespogovorno osvaja.

Pročitajte: Plastične operacije i botoks su joj uništile lice- Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda, od ove slatke devojke ništa nije ostalo (FOTO)

Ta vrsta neverovatne transformacije omogućila je glumici da odigra sestre bliznakinje, s jedne strane zlobnicu i zavodnicu, s druge milu i dragu devojku čija dobrota na kraju pobeđuje.

 

 

Dugo se verovalo da je drugu ulogu odigrala Gabrielina prava sestra Dani Spanić, ali budući da nije potpisana u uvodnoj špici vrlo brzo teorija zavere pala je u vodu.

 

 

Ona je zapravo bivša manekenka. Godinama unazad bavila se isključivo tim zanatom, iako nije krila da su postojale ponude da postane i glumica.

Uprkos zavodljivim ciframa, svojoj sestri je prepustila glumu a ona zavladala pistom gde su jednako do izražaja došli lepota i stav.

 

 

Dugo, osim majke, niko dve sestre nije uspevao da razlikuje, međutim, kako godine prolaze, razlike se sve više naziru.

 

 

S obzirom na to da je ostala u šou biznisu i radila na sebi u smislu nege lica i tela, Gabriela se potrudila da mladolikost zadrži u meri u kojoj je to moguće.

Pročitajte: Bila je najlepša sultanija u "Sulejmanu", a danas... Pogledajte kako sada izgleda Mihrimah, nije odolela operacijama (FOTO)

Izgled Gabriele Spanić očigledno je potpomognut raznim tretmanima, što je u očima njenih fanova vrlo pohvalno te često i dalje nailazi na predivne komentare na konto svoje lepote.

 

 

Dani, s druge strane, okrenula se prirodi i nije toliko zainteresovana da iskosi oči, popuni bore botoksom, i usta hijaluronom, ostala je potpuno prirodna, čemu najbolje svedoče slike na Twitteru i Instagramu.

Komentari (0)

Loading