Celebrity News

Marija odlučila da život promeni iz korena! Prvo je postala majka, a sad bi da ima i dečka: Evo s kojim muškarcem želi da bude (FOTO)

Marija Šerifović ljubav sada posmatra iz drugačijeg ugla

Marija odlučila da život promeni iz korena! Prvo je postala majka, a sad bi da ima i dečka: Evo s kojim muškarcem želi da bude (FOTO)

Edvin Kalić

Marija Šerifović ljubav vidi u svakom biću. 

Naučena je da voli, uprkos razlikama, nacionalnosti, veri, seksualnom opredeljenju, polu a sve iz razloga što je i sama od devojčice bila drugačija, ali se borila i izborila za svoje mesto pod suncem.

Pročitajte: Verica se ne odvaja od unuka - Praznici u domu Marije Šerifović najlepši do sada

Danas ne postoji osoba koja pop zvezdu i pobednicu Evrovizije za 2007. godine ne poštuje. Njen rad je daleko priznat, a nije tajna da koncerte održava u klubovima širom sveta.

Zahvaljujući toj privilegiji, najpre talentu, glasu i predivnim pesmama Marija je osim imidža i imena stekla i nešto imovine, te tako danas pomaže oba roditelja i Vericu i Rajka, bivše muzičare.

Instagram

 

Pazarila je sebi stan, opremila ga, živi životom na visokoj nozi ipak to joj nije bilo dovoljno za sreću.

Kada su je svojevremeno kolege novinari pitali šta joj se događa na emotivnom planu, zašto je sama, govorila je da je trenutno to njen izbor.

Instagram

 

Marija Šerifović ljubav je na neko vreme ostavila po strani, a nedavno je stigao odgovor i zašto.

Neostvarena želja bila joj je da se ostvari u ulozi majke. Sama je nekoliko puta pokušavala da dobije dete, nažalost nije joj pošlo za rukom da održi trudnoću, ipak san joj se ispunio zahvaljujući surogatstvu.

 

 

Sve je bilo dogovoreno i realizovano u Americi te je tako nedavno Marija sa sinom doputovala u Srbiju gde su je dočekali prijatelji, koje doživljava kao rodbinu.

 

 

Među njima su frizerka Srna, pevačica Jovana Pajić, ali i glumac i fotograf Vladimir Nićiforović, koji je danas obeležio rođendan.

U to ime Marija je objavila njihovu zajedničku sliku na Instastori i napisala:

Pročitajte: Marija Šerifović dovela sina u Beograd - Ono što je mališana dočekalo na kućnom pragu mnoge će rasplakati (FOTO)

- Smuvaćemo se mi kad tad. Živ mi bio Nićifore.

Instagram

 

Mnogima je ovo bilo duhovito, pojedini su pak pomislili da je i na emotivnom planu pop zvezda požeela promene.

Komentari (0)

Loading