Celebrity News

Pogled na zidove sve govori: Pogledajte u kakvom stanu je odrasla Marija Šerifović, ne stidi se da pokaže (FOTO)

Rodni kraj Marije Šerifović, ovde je odrasla

Pogled na zidove sve govori: Pogledajte u kakvom stanu je odrasla Marija Šerifović, ne stidi se da pokaže (FOTO)

Instagram

Marija Šerifović kupila je pre nekoliko godina stanove u prestoničkom gradu i u Americi, ali najčešće se javlja na društvenim mrežama iz onog koji je na Novom Beogradu, tako da imamo dobar uvid kako izgleda primarni dom pevačice. Moderno uređen i sveden, ovaj stan je sigurno sve o čemu je Marija maštala kada je bila mala.

 

Instagram

 

 

Zgrada u Kragujevcu u kojoj je pevačica rasla daleko je od luksuza u kom danas živi, ali poseduje šarm kom retko ko može da odoli. Marija je ovde imala bezbrižno detinjstvo, a najlepša uspomena koju vezuje za svoj rodni stan i grad je vreme koje je provela sa baka Draginjom.

 

Pročitajte: U Beogradu luksuz i svila i kadifa, a tamo... Konačno otkriveno gde Marija i Verica Šerifović žive u Americi, jedan detalj šokira (FOTO)

 

- Zelena zgrada će zauvek biti jedna jedina uspomena i emocija to smo moja baka Draginja i ja i neki tamo mali šporet i ona koja mi uveče peče hleb, maže puter i stavlja šunku, pa da gledamo "Srećne ljude". To je jedina i najneprocenjivija uspomena i emocija - rekla je Marija Šerifović jednom prilikom.

 

Blic TV printscreen

 

 

Ekipa Blic TV-a posetila je stari komšiluk Marije Šerifović i svi su imali samo reči hvale za pevačicu. Posebno je intervjuisana nastavnica engleskog jezika Miljana Miletić, koja je Mariji bila razredni starešina. Tada smo saznali i kakav je đak bila pevačica, i sa kim je najviše vremena provodila kod kuće.

- U tom nekom periodu sedmi osmi razred, osećalo se to da joj nešto nedostaje... majka naročito - rekla je ekipi emisije "Metar moga sela" Miljana Miletić.

 

Svet printscreen

 

 

- Ja sam znala neke trenutke od mame naravno da tamo u porodici neke stvari nisu bile kako treba, da je ona u svemu tome bila prisutna i da joj to jako smeta - rekla je nastavnica i dodala:

Pročitajte: OTKRIVENA još jedna tajna koju su Verica i Rajko Šerifović godinama krili od Marije - Sve je počelo u hotelu u Čačku (FOTO)

 

- Marija je dete iz centra grada možda je za nju bilo jako značajno što je bila đak ove škole jer ona je često bila bez podrške roditelja. Mama i tata su radili taj posao koji su radili, ona je uglavnom bila kod babe i dede.

- Nekada je o njoj brinuo stric kojeg je inače mnogo volela i možda su to što se tiče škole i obrazovanja njeni najuspešniji periodi u životu kada je stric brinuo o njoj.

 

Boško Karanović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading