Celebrity News

Snežanu Đurišić sin potpuno raskrinkao: Prekinuli smo kontakt, bila mi je majka a sada... (FOTO)

Sin Snežane Đurišić otkrio pravu istinu

Snežanu Đurišić sin potpuno raskrinkao: Prekinuli smo kontakt, bila mi je majka a sada... (FOTO)

ATA Images

Sin Snežane Đurišić bio je ranijih godina u veliki problemima.

Čitava javnost upoznata je sa tim da je svojevremeno izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je bilo povređenih i mrtvih, zbog čega je završio u zatvoru, a sve to ostavilo je velike posledice njega.

Pročitajte: Ćerka Snežane Đurišić napustila roditeljsku vilu u Beogradu da bi živela OVDE- Jedina fotografija doma u Americi je pred vama

Uprkos činjenici da je potekao iz zdrave porodice, da se oženio i ima dvoje divne dece pomenuti tragični momenat ga je obeležio, te ne čudi što je posegnuo za stimulansima.

youtube printscreen

 

Sin Snežane Đurišić spas je pronašao u alkoholu.

Porok mu je, nažalost, doneo nove probleme pa čak i sukob s majkom o kojem je svojevremeno govorio za Telegraf.

- Volim da popijem da bežim iz realnosti. Viša puta sam se lečio. U pitanju je više bilo moje zdravlje, ali i dalje volim da popijem i izađem kao i svi drugi ljudi - kazao je iskreno Marko, a zatim jednako otvoreno odgovorio na pitanje o odnosu sa majkom, pa dodao da li može uvek da joj zatraži pomoć.

Zoran Kuzmanović Munja

 

- Trenutno ne, kad je ljuta onda ne možeš da dođeš do nje, ali bitno mi je šta ona oseća i da ona zna šta ja osećam. Posle oca ona mi je najveća podrška, savršen je drug. Bila mi je majka sad je drug. Sada je sve ok i hvala joj za sve.

Pročitajte: Prste da poližeš! Piletinu po receptu Snežane Đurišić sigurno niste probali, a ukućani će je obožavati

Za kraj intervjua Marko je otkrio da je bilo momenata kada je bio u sukobu sa Snežanom i da jedno vreme nisu čak ni razgovarali:

- Prekinuli smo kontakt kad je moj otac umro. Ja sam tražio neka svoja prava, ona svoja, ali mislim da je to sada glupo komentarisati.

 

Komentari (0)

Loading