Celebrity News

Kuhinja Milene i Frana Lasića je nešto što do sada niste imali priliku da vidite: Sve, čak i sitni detalji su u istoj boji (Foto)

Dom Milene i Frana Lasića san je svake tročlane porodice

Kuhinja Milene i Frana Lasića je nešto što do sada niste imali priliku da vidite: Sve, čak i sitni detalji su u istoj boji (Foto)

Instagram

Dom Milene i Frana Lasića raskošna je nekretnina u novoizgrađenom kompleksu s pogledom na reku.

Pevač i konceptualna umetnica svojevremeno su kupili prostrani stan na poslednjem spratu moderne zgrade, te su u skladu s tim dekorisali i svoj kutak.

Pročitajte: Frani Lasiću se na Božić ispunila najveća želja - Evo kako je brata i sestru prihvatio mali Nikolas

Za to je najvećim delom bila zadužena Milena, koja se niz godina bavi izradom kolaža, lampi i drugih komada namenjenih porodičnoj oazi.

 

 

Logično je onda što zidove i komode krase njena dela, nameštaj je novijeg dizajna, a u sve pomenuto mogli su se na Instagramu uveriti njeni brojni fanovi.

 

 

Zaključak na osnovu nekoliko kadrova je da je dom Milene i Frana Lasića topao, da odiše divnom energijom, da je prostran, vrlo funkcionalan i prilagođen nestašlucima najmlađeg člana porodice.

Donedavno su se na društvenim mrežama mogle videti tek dnevna soba i trpezarija poznatih supružnika i nešto malo od terase sa koje se prostire neverovatan pogled.

Instagram

 

 

U prazničnim danima, međutim, Milena je odlučila da otkrije nešto više, te je sa pratiocima podelila delove svoje kuhinje.

Pročitajte: I treći brak PRED PUCANJEM! Frano Lasić na jahti sa prezgodnom voditeljkom koju svi znate! Kakva švalerčina (FOTO)

Crne pločice zapale su svima za oko, kao i drveni elementi i ugradna bela tehnika. Ono što je zapravo ona htela da istakne je činjenica da se vrlo dobro snalazi pokraj šporeta.

Instagram

 

Suprug i sin Nikolas obožavaju njena jela, nedavno su čak ugostili Franovu decu iz prvih brakova. Iako u intervjuima bračni par tvrdi da se muzičar više bavi gastronomijom, umetnica je otkrila da su poslove zapravo podelili, što je temelj svakog skladnog braka.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading