Celebrity News

Posle operacije još jedan udarac za Gudelja: Anastasija Ražnatović skinula burmu

Samo što je Gudelj operisan Anastasija Ražnatović skinula burmu

Posle operacije još jedan udarac za Gudelja: Anastasija Ražnatović skinula burmu

Boško Karanović, Getty Images

Suprug Anastasije Ražnatović, srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, povredio se na utakmici Sevilje i Atletika Bilbaoa. Zadobio je povredu meniskusa levog kolena, nakon čega je operisan, te mu sledi dva do tri meseca sportske pauze.

Instagram

 

I dok fanovi širom sveta Nemanji šalju podršku, mnogi se pitaju da li je u njegovom braku sve u redu ili je i na tom planu fudbaler doživeo udarac, s obzirom na to da je njegova supruga Anastasija Ražnatović, koja mu je sudbonosno da rekla tokom proteklog leta na tajnom venčanju, skinula burmu.

Pročitajte: ONA je jedina pevačica koju su Anastasija i Gudelj ugostili u svom domu u Sevilji - Sve detalje odnosa supružnika iznela javno (FOTO)

Poslednja fotografija Cecine ćerke na Instagramu izazvala je pometnju, a ono što je mnogima prvo privuklo pažnju bilo je to što je Anastasija Ražnatović, sada Gudelj, skinula burmu sa domalog prsta desne ruke.

 

 

Ipak, to što je mlada supruga srpskog reprezentativca privremeno skinula komad nakita ne znači da svom mužu u najtežim trenutcima nije najveća podrška. 

Instagram

 

Tokom oporavka, Anastasija će svakodnevno biti uz svog supruga, kome će pružiti svu ljubav i podršku kako bi se što pre vratio na teren i pripremio se za Evropsko prvenstvo koje počinje u junu.

Komentari (0)

Loading