Celebrity News

Godinu dana od početka veze Anica i Lazar Ristovski objavili predivne vesti: Evo kakva je bila reakcija njegovih sinova (FOTO)

Veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog još uvek je tema svih gradskih kuloara

Godinu dana od početka veze Anica i Lazar Ristovski objavili predivne vesti: Evo kakva je bila reakcija njegovih sinova (FOTO)

printscreen video Instagram

Verovali ili ne, ali veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog traje oko godinu dana.

Pročitajte: Nema više šta da se krije! Anica i Lazar Ristovski se ljube u javnosti, reakcije su burne (FOTO)

Nešto više je prošlo otkako je glumac odlučio da stavi tačku na čak tri i po decenije braka sa koleginicom Danicom, sa kojom ima dvojicu sinova.

Svi su posle Daničine potvrde o razlazu ostali u šoku, ipak izgleda da ni ona nije imala ništa protiv toga.

ATA images

 

Ljubav se jednostavno ugasila i taman kada je trebalo da privedu kraju ono "da ostarimo zajedno i budemo do kraja života u ljubavi" ispostavilo se da tog glavnog temelja - ljubavi - više nema.

Nije dugo prošlo a Lazar, za kojeg se pričalo da je Danicu prevario, pronašao je sreću kraj čak 39 godina mlađe devojke Anice Lazić, koja sebe naziva glumicom, u šta je uveren i Lazar koji je bivšoj supruzi dao otkaz ne bi li novu devojku zaposlio u nastavku projekta "Drim tim".

 

 

Na nastavku obožavane serije dugo se radilo, napokon došlo je vreme da se predstavi publici, što je zaljubljeni par, svako na svom profilu, objavio na društvenim mrežama.

Pročitajte: Veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog vodi ka braku: Mlada glumica je već spremna - Pokazala savršen autfit (FOTO)

Sinovi glumca, koji se odlično pokazao i  kao reditelj, takođe su angažovani na komadu, tačnije imaju značajnu ulogu u njegovoj realizaciji i produkciji, režiji takođe. S tim u vezi nije se očekivalo ništa drugo do da će jedni drugima čestitati i poželeti gledanost kakvu je imao i prvi deo.

 

 

Kakav odnos oni gaje sa Anicom, da li su je prihvatili za sada će ostati tajna. Ono što je sigurno je da oca neizmerno vole i profesionalno podržavaju.

Komentari (2)

Loading
toponica

12:02 12.01.2024

Razočarao me ovaj prevrtljivi čovek..ne gledam više njegove filmove... koliko je bio in u Tito i ja , Podzemlju ..toliko je aut sa ovom balavicom i sa tim što sa njom ne glumicom pokušava da snimi...mlako ... i loše..