Celebrity News

Prve slike Gordana Kičića sa porodičnog odmora: Vidi se da supruga i ćerke obožavaju skijanje (FOTO)

Gordan Kičić porodični odmor odabrao je da provede na planini

Prve slike Gordana Kičića sa porodičnog odmora: Vidi se da supruga i ćerke obožavaju skijanje (FOTO)

Instagram

Gotovo svake godine Gordan Kičić porodični odmor provodi na skijama.

On i supruga Zorana obožavaju zimske sportove, a ljubav prema skijanju preneli su i na svoje ćerke Sofiju i Leu.

Pročitajte: Verovali ste da živi u luksuzu... evo kako zapravo izgleda dom Gordana Kičića i njegove supruge Zorane! Deca imaju glavnu reč (FOTO)

Četvoročlana družina čitave godine se priprema za spuštanje niz strmoglave staze, a nije tajna da Gordan Kičić porodični odmor, bar njegov deo, provodi i u hotelskom spa centru, na bazenu ili pak sauni i centrima za masažu. 

Instagram

 

Dramski umetnik obožava da se na ovaj način relaksira, a navodno zimu i planinu prekrivenu snegom voli više od tropskih vrućina i mora.

Koliko uživa u svežem vazduhu, druženju s članovima porodice i prijateljima, najbolje svedoče fotografije koje je glumac objavio na društvenim mrežama.

Instagram

 

Njegov Instagram prepun je divnih kadrova belih vrhova, dok i njega i suprugu nije mrzelo da poziraju u skijaškim odelima.

Pročitajte: Šta bi ovo? Supruga Gordana Kičića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Gordan nije neko ko svoju privatnost daje na tacni, ipak čini se da ovom lepotom nije mogao da se ne pohvali.

 

 

Svi se nadaju da će, kada se dobro odmori, on opet publiku iznenaditi nekim divnim projektom kakav su film i serija „Mama i tata se igraju rata”.

Komentari (0)

Loading