Lepota

Sestra Cece Ražnatović više ne izgleda ovako! Nova frizura je učinila drugom ženom, pogledajte zašto su je sinoć svi komentarisali (FOTO)

Sestra Cece Ražnatović drastično promenila izgled

Sestra Cece Ražnatović više ne izgleda ovako! Nova frizura je učinila drugom ženom, pogledajte zašto su je sinoć svi komentarisali (FOTO)

Milos Nadazdin

Budući da se u javnosti ne eksponira preterano, svaki događaj na kojem se sestra Cece Ražnatović pojavi prava je senzacija za pripadnike sedme sile koji se trude da iz nje izvuku komentar na neku temu, ali i što više je fotografišu.

Lidija Ocokoljić gotovo uvek izazove izuzetnu pažnju svojom pojavom i modnim odabirima, a nakon slavlja na kojem je sinoć bila gost njen izgled je ponovo u fokusu.

Instagram

 

 

Naime, proslava koju su povodom prvog rođendana svojih blizanaca u jednom prestoničkom restoranu organizovali Petar Mitić i Ivana Pavković, okupila je veliki broj poznatih lica, a najviše pažnje privukle su sestra Cece Ražnatović i najveća balkanska muzička zvezda.

Pročitajte: Selidba iz Cecine vile - Evo gde će Lidija Ocokoljić sada živeti sa mužem i četvoro dece, u pitanju je PRAVI RAJ

Svedenim i elegantnim stajlinzima, Lidija i Ceca sve su ostavile bez daha. Pevačica je za ovu priliku odabrala elegantne crne pantalone i belu šljokičastu majicu, dok se Lidija odlučila za kombinaciju boje bronze, dugačku suknju i bluzu slične nijanse.

Ata Images

 

 

Visoke potpetice samo su doprinele da vitke figure ovih dama dođu do punog izražaja, pa su i komplimenti bili neizbežni, međutim stavka koja je posebno hvaljena kod Lidije, jeste njena nova frizura.

Ata Images

 

 

Sestra Cece Ražnatović čija je dužina kose nešto preko ramena, po svemu sudeći odlučila je da istu nadogradi i to znatno.

Ata Images

 

 

Ni Cecina sestra nije odolela trendu kojem žene sve više pribegavaju kako bi izgledale atraktivnije, a ovo je i te kako Lidiji pošlo za rukom, pa su se mnogi složili da izgleda bolje nego ikad.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading