Celebrity News

Ne voli medijski da se eksponira, a prava je lepotica: Nikolija Jovanović pokazala 10 godina mlađu sestru

Sestra Nikolije Jovanović je prava lepotica

Ne voli medijski da se eksponira, a prava je lepotica: Nikolija Jovanović pokazala 10 godina mlađu sestru

ATA Images

Vesna Zmijanac ćerku Nikoliju dobila je u braku sa Vladom Jovanovićem koji se nakon toga ponovo oženio. Sestra Nikolije Jovanović, Teodora ne eksponira se u medijima, a ista situacija je i sa bratom Lukom.

Nikolija je sa njima u odličnim odnosima, a sada je objavila fotografiju deset godina mlađe sestre sa posebnim razlogom.

Pročitajte:Nikolija zavirila u Vesnin ormar i odenula haljinu za kojom su svi ludeli - Slika nekad i sad svedoči kojoj bolje stoji

Naime, Teodora danas proslavlja rođendan, a Nikolija joj je javno čestitala.

Instagram/Nikolija Jovanović

 

 

Nikolijin otac je doktor ekonomskih nauka, a svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a. Nikolija poštuje očevu odluku da se medijski ne eksponira ali je s njim, kao i s majkom, u sjajnim odnosima.

- U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku.

Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav - rekla je Nikolija svojevremeno koja razvod roditelja nije lako podnela.

Komentari (0)

Loading