Celebrity News

Majka im je krasila naslovne strane, a one je nadmašile: Ove lepotice su ćerke Marine Perazić (FOTO)

Ćerke Marine Perazić su prave lepotice

Majka im je krasila naslovne strane, a one je nadmašile: Ove lepotice su ćerke Marine Perazić (FOTO)

Ata Images

Pevačica Marina Perazić i bubnjar Ivan Fece Firči bili su u braku gotovo čitavu deceniju, a kao kruna njihove ljubavi, rođene su dve devojčice Mia i Luna Fece.

Ćerke Marine Perazić i Firčija rođene su 1993. i 1995. godine, a danas su prelepe devojke koje su po lepoti nadmašile majku, koja je osamdesetih godina bila simbol seksepila.

 

 

Iako su im roditelji javne ličnosti, Mia i Luna odabrale su da svoj život vode daleko od radoznalih pogleda, a ponosna majka nikada nije krila da su obe izrasle u divne mlade žene.

Pročitajte: OSUŠILA SE Marina Perazić - Ceo život je vodila borbu sa kilogramima, a sad je na 65. rođendan pokazala novu liniju! SVI U ŠOKU (FOTO)

Starija ćerka, Mia, koja je mamina slika i prilika preselila se u Njujork, gde je izgradila svoj brend i postala preduzetnica, dok se mlađa Luna, koja mnogo liči na oca, posvetila modelingu.

 

 

Podsećamo, Marina i Firči na ludi kamen stali su 1988. godine, a rastali su se dve godine nakon što se rodila njihova mlađa ćerka, 1997. godine, kada se Marina sa ćerkama vratila u Hrvatsku.

 

 

Komentari (0)

Loading