Celebrity News

OSUŠILA SE Marina Perazić: Ceo život je vodila borbu sa kilogramima, a sad je na 65. rođendan pokazala novu liniju! SVI U ŠOKU (FOTO)

Izgled Marine Perazić nije više isti

OSUŠILA SE Marina Perazić: Ceo život je vodila borbu sa kilogramima, a sad je na 65. rođendan pokazala novu liniju! SVI U ŠOKU (FOTO)

Ata Images

Od prvog gostovanja na televiziji, gde je imala zadatak da otpeva jednu pesmu Marina Perazić postala je velika zvezda. Cela bivša Juga uživala je u posebnoj izvedbi, prepunoj se*sepila i numerama koje su u to vreme pripadale grupi "Denis & Denis". Izgled Marine Perazić tada bio je na svetskom nivou, a toj lepoti apsolutno niko nije mogao da odoli. Se**epil je bio sinonim za njeno ime, što joj, kako je kasnije tvrdila, nije u početku imponovalo.

– Pojavila sam se na svojoj prvoj emisiji, otpevam tu pesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena se*s simbolom, a ja imam diplomu inženjera građevine, to je za mene na neki način bila uvreda – kazala je Marina koju je svojevremeno časopis “Rock” proglasio za najlepšu i najpopularniju pevačicu.

Pročitajte: Sav prljav veš izneli su javno, Mia i Luna su jedino dobro što im se desilo u braku: Za ćerkama Marine Perazić i Firčija se SVI okreću FOTO

 

 

Izgled Marine Perazić s godinama se menjao, što je i normalno jer s godinama dolaze bore i starost na kraju krajeva. Ipak, ona se nikada nije dala slomiti. Uvek je vodila računa o svom telu, jedno vreme je čak bila i instruktor joge, a i danas vrlo uporno vežba, iako je često po sopstvenom priznanju vodila veliku borbu sa viškom kilograma.

Pročitajte: Od pogleda na velelepno imanje Maje Odžaklijevske srce će vam pući: Izgradila sam ovaj raj da bi moj autistični unuk imao svoj mir (FOTO)

 

 

Marinu fanovi prate putem Instagrama i tu se najbolje može videti o kakvoj promeni je reč. Takođe ona tu deli objave iz privatnog života koji je bio vrlo buran. Domaći mediji su pisali o njenoj vanbračnoj zajednici sa bubnjarem EKV-e Ivanom Feceom Firčijem sa kojim je dobila dve ćerke i jedno vreme se zbog njega preselila u Njujork.

Pročitajte: Zbog NJEGA je morala da okonča karijeru: Ovo je teška životna priča Maje Odžaklijevske

 

 

Tamo je radila razne poslove od čistačice, do bejbisiterke, menadžerke lokala a sve u cilju da prehrani porodicu. Kada je došlo do razdora porodice ona se sa ćerkama spakovala i vratila u Zagreb. Pričala je kasnije učesnica Farme da ju je nevenčani suprug psihički i fizički zlostavljao.

Pročitajte: Ceca Slavković danas izgleda ovako: Nekad je Željko Joksimović bio lud za njom, mislite li da bi je sada pogledao? (FOTO)

 

 

– Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – iskrena je bila Marina koja danas obeležava 65. rođendan što je povod da joj čestitamo i poželimo da ostane dosledna sebi.

Pročitajte: Draga moja, neka te anđeli čuvaju: Romana Panić slomljena od bola

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading