Celebrity News

Igore, izvini: Milena Popović na poseban način pokojnom mužu pokazala ljubav (FOTO)

Tetovaža Milene Popović posvećena njemu

Igore, izvini: Milena Popović na poseban način pokojnom mužu pokazala ljubav (FOTO)

Instagram

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine domaćoj javnosti postala je poznata posle smrti prvog supruga Olivera Ivanovića. Posle njegove pogibije, Milena je neko vreme bila sama, a onda je sreću pronašla pored Igora Jurića, sa kojim živi već neko vreme. 

Ipak, tetovaža Milene Popović otkriva da svoju prvu veliku ljubav nije zaboravila niti prežalila.

Pročitajte: Stan prepun uspomena - Ovako je pre požara izgledao dom Milene Popović - Svaki kutak sećao na Olivera

Naime, na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu tetovaža Milene Popović na zglobu desne ruke privukla je veliku pažnju njenih pratelja, a ona je za medije otkrila šta je zapravo istetovirala:

 

 

- Uradila sam tetovažu njegovog potpisa posle njegove smrti, na fotografijama se to ne vidi jer su baš sitna slova. U utorak je godišnjica Oliverove smrti i nikad nije lako. Januar nam je jedan od najtežih meseci. Nije lako najviše zbog Bogdana, ali, eto, pripremamo se za taj dan - rekla je, prenosi "Blic".

Pročitajte: Na ovo ga je sigurno ona naterala - Milenu Popović i Igora Jurića nikada niste videli u ovakvom izdanju (FOTO)

Tetovaža Milene Popović - potpis Olivera Ivanovića - nastala je pre pet godina kao sećanje na voljenog čoveka.

Danas je Milena u srećnoj vezi sa partnerom Igorem Jurićem, sa kojim živi već nekoliko godina, a koji u ovom teškom mesecu, koji budi uspomene, za nju i njenog sina ima posebno razumevanje.

 

 

Komentari (0)

Loading