Celebrity News

I najtvrđe srce bi zaplakalo: Milena Popović objavila fotografiju Olivera Ivanovića, jedan detalj potpuno je slomio (FOTO)

Objava Milene Popović rastužila mnoge

I najtvrđe srce bi zaplakalo: Milena Popović objavila fotografiju Olivera Ivanovića, jedan detalj potpuno je slomio (FOTO)

Svaka fotografija i objava Milene Popović u javnosti privlači ogromnu pažnju, među najaktuelnijim temama svakako je njen atraktivni izgled, a u poslednje vreme, posebno otkako je obelodanila romansu sa Igorom Jurićem, ljubavni život Oliverove udovice često je na meti komentara.

U prvi mah njen ljubavni status i odluka da nakon smrti muža život nastavi dalje i ponovo voli, nailazili su na brojne kritike, međutim Milena je ostala pri čvrstom stavu da ničeg lošeg u njenoj ljubavi nema i nije obraćala posebnu pažnju na negativne komentare.

Instagram

 

 

Pored Igora, državna sekretarka pronašla je sve što je oduvek želela, a koliko par uživa u svakom zajedničkom trenutku, u više navrata smo se uverili putem društvenih mreža.

Pročitajte: 

Ipak, iako je sada srećna i na svakom polju ispunjena žena, Milena svog tragično nastradalog supruga ne zaboravlja, pa često na Instagramu podeli po koju uspomenu na njega, a upravo to učinila je i danas objavivši sliku na kojoj Oliver u naručju drži njihovog sina Bogdana.

Instagram

 

 

Fotografija Milene Popović koju je podelila, jasan je pokazatelj da ova rana na njenom srcu nikada neće zaceliti te da će Oliver zauvek u njemu ostati kao najlepša uspomena, a ista je izazvala emotivne reakcije njenih pratioca, pa su se i nizale reči prepune podrške.

Pročitajte: Mali Bogdan nema oca da ga štiti - Otkriveno kako se Igor Jurić ponaša prema sinu Milene i Olivera Ivanovića

Inače, sin Milene Popović bez oca je ostao kada je imao sedam godina, a brižna majka uprkos tragediji, potrudila se da mu obezbedi što bezbrižnije detinjstvo, te se sa njim iz Kosovske Mitrovice pre nekoliko godina preselila u Beograd.

- Bogan jako voli Beograd. Voleo ga je i ranije. Sve ono što se dogodilo bilo je strašno za njega, ali deca se brže uklapaju, tako da je on pronašao svoje društvo, drugare, školu koju voli. Posle toliko godina sad mogu slobodno da kažem da se ovde oseća kao da je u svojoj kući.

Instagram

 

 

- Čak i ne razmišlja o Kosovu, niti o onome što se prethodno desilo. Mislim da je to dobar put da zaceli svoje rane, da nastavi život i da ima pravo detinjstvo, onakvo kakvo zaslužuje - izjavila je jednom prilikom Milena za naš magazin.

Komentari (0)

Loading