Celebrity News

Pare nisu bile problem, ali leka nije bilo: Sanja Marinković o rani na duši - Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan

Gubitak Sanje Marinković je nenadoknadiv

Pare nisu bile problem, ali leka nije bilo: Sanja Marinković o rani na duši - Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan

Ata Images

Voditeljka je na javnoj sceni prisutna decenijama, ali nerado govori o privatnom životu. O sinu Strahinji i razvodu od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina kaže tek nešto s vremena na vreme, a jedan gubitak Sanje Marinković je nenadoknadiv.

Naime, na izmaku 2020. godine voditeljka je ostala bez oca koji je preminuo nakon samo osam nedelja borbe sa opakom bolešću.

Pročitajte: Zar zaova i snaja moraju da se vole? Sanja Marinković pokazala šta misli o supruzi svoga brata!

– Trenutak kada sam čula dijagnozu, pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca – ispričala je Sanja koja je pokušavala da pomogne ocu da se izleči.

– Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo – otkrila je jednom prilikom Marinkovićeva kojoj je nakon očeve smrti najveća podrška brat Bojan koji već godinama živi u Londonu.

Instagram

 

 

Sanja je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, pre svega zbog njihovog sina.

– Aleksandar i ja se trudimo da u godinama puberteta našeg sina obavimo najvažniju roditeljsku dužnost, da od jednog adolescenta napravimo zrelu ličnost i pomognemo mu da postane pametan i odgovoran muškarac. Nije lako jer je uticaj društva i okoline veliki, ali se trudimo da bar utičemo na sadržaj koji će da mu okupira misli. Odličan je đak, ima ambicije kada je reč o obrazovanju, tako da zasad nije izašlo na loše – rekla je u intervjuu za „Gloriju” jednom prilikom Sanja.

Komentari (0)

Loading