Celebrity News

Nikada ne biste pogodili koja žena povezuje Bikovića, Ivana Ivanovića i Kičića: Svaki dan vam je pred očima

Miloš Biković, Ivan Ivanović i Gordan Kičić očigledno gaje isti ukus za žene

Nikada ne biste pogodili koja žena povezuje Bikovića, Ivana Ivanovića i Kičića: Svaki dan vam je pred očima

Boško Karanović

Miloš Biković, Ivan Ivanović i Gordan Kičić izrazili su interesovanje prema istoj ženi i to ne kriju.

Naprotiv, svojom odlukom da je zaprate na Instagramu i komentarišu postove dali su javnosti do znanja u kojoj meri ih privlači to što ona radi, a u krajnjem slučaju i to kako izgleda, oblači se i ponaša se.

Pročitajte: Mislio je da se neće saznati! Isplivali tajni detalji venčanja Miloša Bikovića, kolega otkrio više nego što je trebalo

Crnokosa, kosooka lepotica, proslavila se zahvaljujući društvenim mrežama i YouTube kanalu, gde je privukla pažnju slušalaca vanrednim glasovnim sposobnostima, a nije tajna da u ovom času ona na Instagramu ima oko 350.000 pratilaca.

 

 

Budući da je reč o mlađoj ćerki Mileta Kitića nikoga nije iznenadilo to što ume da peva i to zaista lepo, nikome nije zasmetalo ni to što ređa hit do hita, ipak to što je prate Miloš Biković, Ivan Ivanović i Gordan Kičić svakome je zapalo za oko.

Čime je glumce i voditelja Elena zadivila, ne možemo sa sigurnošću da znamo, ali možemo da pretpostavimo da je za to bar delimično zaslužan njen odličan izgled.

 

 

 Koracima Bikovića, Kičića i Ivanovića poveli su se i glumac Sergej Trifunović, suprug Aleksandre Prijović Filip Živojinović i novinar Srđan Predojević.

Pročitajte: Badnji dan u domu Ivana Ivanovića! Malena Lola u preslatkoj haljinici dočekuje Božić Batu - Ništa slađe niste videli (FOTO)

Prelepa Elena Kitić retko se pojavljuje u javnosti i svoju privatnost čuva kao zmija noge, poslednju emotivnu vezu, sa nemačkim fudbalerom Adnanom Hafizom, okončala je pre tri godine i od tada je sama.

 

 

Tvrdi da, uprkos udvaranjima, nema vremena za ljubav, te da je potpuno posvećena karijeri, na šta je otac posebno ponosan.

 

Komentari (0)

Loading