Celebrity News

Badnji dan u domu Ivana Ivanovića: Malena Lola u preslatkoj haljinici dočekuje Božić Batu - Ništa slađe niste videli (FOTO)

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića uslikana ispred jelke

Badnji dan u domu Ivana Ivanovića: Malena Lola u preslatkoj haljinici dočekuje Božić Batu - Ništa slađe niste videli (FOTO)

Ata Images

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića od prvoga dana postala je mezimica porodice,, čak i starija sestra Staša ne može da joj odoli.

Malenoj Loli ispunjavaju se sve želje a kako i ne bi kada je preslatka, duhovita i po svemu sudeći prava vragolanka.

Pročitajte: Za Lolu Ivanović pravila ne važe! Ivan Ivanović priznao da ga vrti oko malog prsta- Evo šta je sad uradila...(FOTO)

Ponosni tata kada god ima povoda njene fotografije objavljuje na Instagtamu, što je bio slučaj i sada.

Miloš Nadaždin

 

Sa pratiocima on je podelio kadar iz svog doma na Vračaru, a u fokusu je Lola ispred jelke sa ukusom, praznično  odevena.

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića za doček Božić bate po maminom predlogu naravno obukla je kariranu haljinicu sa crvenim detaljima i čarapicama a iz kosice izvirile su dve kike.

Instagram

 


Nema ko nije prokomentarisao da je medena te da na bolji način osim ovako u krugu voljenih voditelj i nije mogao da dočeka praznične dane. 

Pročitajte: Ivan Ivanović više ne krije šta sve ima! Kupio je stan u Rovinju, a sada je tu skupocena jahta! Ovo poseduju samo milioneri (FOTO)

Ispod jelke, nažalost, nije bilo poklona ali ne sumnja se da je mezimica porodice dobila sve što je u pismu Božić Bati napisala.

 

Komentari (0)

Loading